Moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24 Listopad 2011 u 13:28 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jasenka fotografije tvog lijepo cvijeća su fenomenalne
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dobrodošla, jako lijepe fotografije
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
OK onda čekamo slike..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Fala svima, sada kad je malo poružnilo vrijeme, imat ću vremena za prekopati po starim fotkama (volim jako fotkati ali baš nemam vremena za kasnije i pogledati kaj sam pofotkala
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
i ja sam ostala paf... čovječe koje fotke za ne povjerovati, samo mi je žao što se nemogu vidjeti sve ali ovo što se vidi ostavlja bez teksta
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Jako lijepo. Dobrodošla
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Jako ti je lijepo cviječe Jasenka i imaš dobro oko za fotografiju
![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
pridružujem se prethodnim željama i pozdravima i izražavam ti srdačnu dobrodošlicu u naše cvjetno društvo, draga Jasenka.
Žao mi je kaj neke fotke nemrem vidjeti, ali ovo što je vidljivo je neobično lijepo i zanimljivo i po meni djeluje vrlo profesionalno. Čestitam na tome.
Vjerujem da ćeš ove zime naći vremena i želje da nam se pridružiš na kojoj od zagrebačkih druženja uz kavicu.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Tija, budem pogledala.. imam sada jaaaaako puno za pohvatati, a tako je malo vremena... pa polako listam sve teme, da vidim kaj sam propustila :)
Budem išla drito onda do Mimar da vidim :)
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jako lijepo Jasenka, posve jedinstven pogled na cvjetne ljubimce.
Veseli me što si opet s nama.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tko zna zna...svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
To nije sreća to je znanje ..... prave fotke se rade ranom zorom i kasno navečer a ne po zvizdanu kad sunce prži. Veselim se novim fotkama. Neznam da li si primijetila teme od Mimar na ovom forumu, ona fotka također cvijeće u krupnom kadru i radi fenomenalne fotke.
|
|
![]() |
|
Hvala :)
Kod ruže sam imala malo sreće... digla sam se rano ujutro (odmah iza svitanja je za mene raaaaano ujutro
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ideššššššššš koje fotke, Jasenka predivne su ti.....uživala sam ...... ruža je gotovo nestvarna
|
|
![]() |
|
Hvala Lovro i Lorica, jedva sam čekala da se vratim
![]() Evo još malo....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
slike su
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Dobro nam se vratila, draga Jasenka!
Tvoje slike su profesionalne, svaka čast! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Ajme meni, pa meni je pola fotki nestalo... kak se ne sjećam koje su bile, evo malo friškijih... Zahvaljujući dobrim dušicama ovog foruma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prave umjetničke fotografije....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |