OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Upravo sam brisala poruke. Zapravo, poruke čuvam jer nikako da prepišem adrese u tekicu. A sada mi je netko nepoznat poslao ravno 10 poruka, u svakoj traži po jedan cvijet ![]() Baka, ta je irezina čudnovata, ima jako velike listove i dugačke grane, narasla je više u širinu nego u visinu i to zaista velikom brzinom. Zasluga je Antonijina, od nje je doputovala. Korijenko - imaš dobro oko, da zabola sam neke suhe trave. A taj je stalak odličan, kao skale, puno toga stane na njega. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mislim da su to bočno samo zabodene četkice neke ukrasne trave ili slično
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Odlična ideja - cvjetni stup
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme... ovaj stup je
![]() ![]() ![]() Antonijina irezina je i kod mene krasna, već sam ju dva puta presadila i sad je spremna za u kuću....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Šta je ovo u ovom vrtu? Svugdje jesen a ovdje proljeće. Prelijepo
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hm,hm.Sandučić pun. Istina niš pametnog, al' te možda netko zatreba.
Evo recimo ja. Promašila sam irezinu, jer je zelena.Pa sam se sad vratila da pogledam.Moja je crvena, kilava, dugačka samo što nije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja isto razmišljam kao Anaida...kod mene je već teška pustara na vrtu, a kod tebe cvijet do cvijeta. Jako dobra ideja sa ovim stalkom za cvijeće jer izgleda suuuper.
I da, krasne poklone si dobila.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista je lijepo kod tebe... Tek kada zahladi shvatim koliko bih voljela živjeti u blažoj klimi.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koja krasota
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opet si me oduševila. Ovaj tvoj cvjetni stup je stvarno prekrasan! Di si ga skrivala do sada? Obožavam doći u tvoj vrt, jer znam da ću se uvijek ponovo oduševiti i uživati. Prava si majstorica, imaš zlatne ruke ![]() ![]() P.S. Molim te kad imaš vremena baci pogled na "prepoznajte mi ovo" i odgovori ako znaš. Unaprijed hvala! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
po obicaju sve mi se dopada,irezina ima predivno lisce,lantana,hebe,ciklame...
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
koja raznovrsnost biljaka reklo bi se aboretum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ciklame sam zajedno sa teglama ukopala u zemlju ispod cikas palme, tamo je malo hladovine. Sve su bile tamo, ali evo ne ponašaju se sve isto.
A irezina je stvarno narasla, grane su joj po pola metra dugačke. I išla je baš u širinu više nego u visinu. Krasna mi je. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
OTOK, irezina se raširila da nisam mogla verovati da je to ona koju sam ti poslala.zato sam mudro šutila o njoj. vidim iz odgovora malom kaktusu da su ovo tvoje stare ciklame, zanima me šta im radiš da ti već cvjetaju, moje još nemaju naznaka.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Antonija - baš mi je krasna tvoja bijela ruselija, a jesi li vidjela kako se irezina raširila? Ovu crvenu ruseliju sam sama uzgojila, baš se veselim uspjehu.
Achimenesi mi nisu niknuli iz gomoljčića, a poslije sam pronašla nekoliko u vrtu, mislim da su se sami rasijali i da zato tako kasno cvjetaju. Mali kaktus - ne samo da je ovo cvijeće sada vani, sve je to i prošlu zimu preživjelo vani, nadam se da će i ove. Samo, imala sam puno ciklama, ali lijepe su mi samo ove dvije, neke su se posušile, a neke su kilave, možda se još oporave. Irezina će ipak u kuću, poklone se čuva s posebnom pažnjom. Flavia - najprije - blažene oči koji te napokon vide. A cvijet strelizie ne kupovati, ja ću ti poslati. ![]() Baka - hvala na posjeti, strelizia ima dva cvijeta, jedan za Flaviu, jedan za tebe ![]() Zapravo smo se cijelu večer sprdali na račun te strelizie. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijep ti je cvijetni stup. izuzetno mi je drago da ti se bijeli koralj razbujo, volim kad nekome poklonim cvijet i u njega bude lijep. to mi je veliko zadovoljstvo kao da je u mene.
reci mi šta radiš achimenesima pa ti je sad još tako rascvijetan. moj je završio cvatnju, zaslužio se odmoriti jer se stvarno iscvjeto. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro si složila cvjetni skup,moja ni jedna od ovih biljka nije više vani.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Samo da te pozdravim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivan cvjetni stup! Jedno ljepše od drugog
![]() Od srca sam se nasmijala plastičnjaku....e jesu trgovci... ali ako dobro izgleda u prirodi kao na slici, drži ga tamo dok ne dođe pravi ![]() Dečki su zbilja maštoviti. Prekrasna i zanimljiva biljka ti rogovi!
![]() |
|
![]() |
|
Kod nas je još uvijek lijepo vrijeme. Baš mi je gušt prčkati po vrtu, šteta što brzo padne mrak, pa nakon posla ne stignem baš puno toga napraviti.
Ipak, ponešto treba skloniti, barem u zavjetrinu od bure. Tako sam jučer premještala neke tegle, nema baš previše toga rascvjetanog, pa neka bude na kupu. Moj cvjetni stup - tradeskantie, lantana, plumbago, hebe, iresina, ciklame, ahimenes, crvena i bijela ruselia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |