Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 19:42

Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječimasmile78

Kod mene je već bilo laganog mraza,a s obzirom da su opet najavili hladnije dane,sve tegle sa cvijećem su završile u podrumu.

Vani još dosta toga cvijeta,jučer sam malo poslikala

slonovo uho se nakon dvije godine sjetilo da bi moglo cvasti

ruže su neumorne

lepi dečko jo još lijep

malo žutoga

i još malo

to bi bilo sve,bonusa na kraju nema,kaktusi tonu u zimski san.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 19:46
bilo mraza, jesu li ove slike prije ili poslje mraza, sve mi izgleda lijepo i netaknuto!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 401
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 19:59
Ruže su smile93
klasa optimista
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 20:00
Antonija,bilo je laganoga mraza,tako da cvijeće još nije jako nastradalo,više mi je stradalo na povrtnjaku,a cvijeće je manje više oko kuće pa je ipak malo zaštičeno.Slike su od jučer.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 20:56
mali kaktus,moram priznati ove Gazanije su    jednostavno oduzimaju dah! A tek ovi grmići ,pa ruže sve ti je moram priznati da još sve nisam stigla vidjeti,ali budem čim uhvatim vremena!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 21:17
koje krasote draga, kakve krasne gazanije, mmm, daj mi reci molim te kaj ti je ono na slici ispod gazanija, neki sukulentić ili kaj? Baš je preslatko s tim mićim cvetekimaSmile.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 21:31
Sara to je delosperma.Tongue
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 21:35
prekrasne fotkeThumbs%20Up zbilja imaš daraClap
a ova je posebna

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 22:06

Kako su ti biljke još u cvatu!?!? Ne izgleda mi kao da je bio mraz.

S obzirom na obaveze, nisam baš preredovita u šetnji vrtovima Embarrassed (pa mi je možda promakao odgovor), ali me zanima u kojoj je fazi ona tvoja muholovka? Je li živa?
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 22:16
Nataly,e nečeš mi vjerovati,živa je,vrlo živa i ima cvjetni pupoljak,poslikat ću je ovih dana.Tongue
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 22:20
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

delosperma? jel znaš koja?
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 22:21

O super, svaka čast! Clap

A svaka čast i na brzom odgovoru...Wink

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 22:24
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

delosperma? jel znaš koja?
Sarice,neznam,stvarno,mislim da sam ju lani dobila od Lantane,nisam ni znala da je to delosprema dok ju nisam posadila van i dok mi nije procvala.Tongue
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 22:38

I bez bonusa na kraju meni je ovo predivno  smile94.
Imaš još stvarno puno cvjetajućih biljčica  smile141.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 22:48
Moji kaktusi ljetos nisu cvali. Na jednom istom mjestu su, zaliejvamih sa gnojivom za kaktuse i nić >

Tebi čestitam na tvom vrtu!
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 23:31
Vrt izgleda kao da je početak ljeta ,a ne jesen....
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 08:37
smile39      smile55           Predivne ruže, kaktusi, sukulenti.....!      
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 09:00
Uheko ima baš lijepi cvijetek!
Ruže su ti još uvijek prave krasotice!!!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 09:03
Prekrasni su ti tvoji bodljaši ružice i kaktusi Heart
A što radiš krumpirku da tako obilato cvate? Moj već treću godinu nema ni cvjetića. Sve si mislim da to moje nešto možda i nije krumpirko. Još mi samo preostaje da ga tučem dok ne poplavi Confused.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 09:08
Puno lijepog cvijeća ali slonovo uho izdvajam: prekrasnoTongueTongueTongueTongueTongue
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.