Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 74> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Našetala se,a tebe nema?
Navratiti ću opet
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
pa gdje si ti,mi dolazimo a tebe nema,pa nema
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Konačno sam razgledala tvoj vrtek, uživala i divila se biljčicama. Gledam sliku osteospermuma iz listopada i pitam se jel izdržal oštre zimske uvjete.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Baš mi je bilo lijepo prvi puta prošetati tvojim vrtom. Sve je sprekrasno i baš onako kako ja volim. Puno prirodnih materijala...kamenja, debla drveta....a biljke prekrasne.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
evo ja namjerno dođoh u, za mene poznato, tvoje dvorište da tebi i tvojoj familiji zaželim sretan božić
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Drage moje MiraK i Misty,
hvala vam na lijepim željama. I ja vama želim od srca sretan Božić i sretnu i uspješnu Novu godinu. To isto želim i ostalima, koji će slučajno ili s namjerom svratiti u moje dvorište da bar malo prašine obrišu, kad već ja nikako da stignem. ![]() ![]() |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Bigić sretan i blagoslovljen nek ti je Božić!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Bigić pa gdje si, baš mi fale nove sličice!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prosetala sam tvojim vrtom draga Bigica i nadivila se tvojem cvijecu !
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mlade sam ti proslijedila možda zato..ne znam
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ups, i mislila sam na gailardiju, a napisala rudbekija. Eto, kad mi je prst brži od pameti.
![]() A prasica fizostegija NIJE cvjetala, samo na vrhu je imala jedan nazovi cvjetić. Ma bude drugo ljeto, dobro zboriš. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ola koka
![]() ova dalija je baš če če, malena će sigurno biti prava vrtlarica ono narančasto kraj rudbekie je gailardija, a kak se meni vidi, srednji klas phizostegie ti je ocvao dok ti čekaš da procvate ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Po mom iskustvu, cotula je nježna, al je jako izdržljiva. Moju ni zima ni suša, ni gume od bicikla nisu uništile. I imam je na puno mjesta, i u sjeni, i na suncu. I sve stoički podnosi. Jedino malo preko zime na mjestima posivi, a to na proljeće počupam i ona dalje raste. I stapke sa ocvalim lopticama joj režem, i ona uvijek nanovo cvjeta.
A ono što sam kod Lore donijela je jedna vrsta eonimusa, Lora će sigurno znat koja. Baš mi je drago da ti se dobro drži. Ja si je još nisam presadila od nje. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Bigi, hvala na ponudi. Kupila sam i ja cotulu, sada vidim da je to ta biljka ali mi je uginula. Ova tvoja je nekako "čudno" velika, mislila sam da su one onako nježne i sitijeg rasta. Znam da je vrlo osjetljiva na sve i svašta pa eto i otišla mi je ... Neznam hoće li biti sreće sa tom kotulom i drugi put ali, na proljeće ćemo popiti neku novu kavu... još ćeš nam ti doći pa ćemo pokušati još jednom. Hvala draga! Znaš li možda kako se zove ona biljka koju si nam kod Lore dala što je tvoja sveki počupala i htjela baciti, bašje lijepa... tako se dobro drži...
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sarić, tako ti je to kad virkaš po tuđim vrećicama.
![]() Lovro, nadam se da će i se ostići primiti i na proljeće i tvoje dvorište krasiti. MiraK, pravi naziv kotulice je cotula hispida i stvarno je preslatka. A zašto me nisi tražila da ti je dam kad si bila u pohodima kod mene? ![]() Bijelu tritomu dobila sam od Lilike, nije mi cvjetala ove godine jer sam je tek na proljeće upiknula u zemlju. Ako se do proljeća razmnoži, a vjerujem da hoće, dio je tvoj, skupa s kotulicom. Samo me treba podsjetit. A narančastu, hvala, imam. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo, sada kada znam kakvo ti je dvorište u naravi još mi je draže prošetati njime kroz slike! Ovo je baš slatko, neznam kako joj je pravi naziv ali pišeš da se zove kotulica... Nisam znala da ima bijele tritome, oduševljena sam njiome. Vidim da u Buzetu ima i nekih drugih boja ali bijele ne. Ta je biljka jako zahvalna i zaista lijepa. Ako hoćeš narančastu ja ju imam, samo reci. Lijepo ti se oporavilo cvijeće, suša ga je samo malo usporila... Lijepo mi je bilo ponovno šetati po tvom vrtu |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasni su cvijetići...
Jesen je tu, al cvijeće se neda! I samo da znate, ostići su još ljepši u zbilji! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |