dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 222> |
Korisnik | ||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti i lijepim riječima Kod mene je već bilo laganog mraza,a s obzirom da su opet najavili hladnije dane,sve tegle sa cvijećem su završile u podrumu.
Vani još dosta toga cvijeta,jučer sam malo poslikala
slonovo uho se nakon dvije godine sjetilo da bi moglo cvasti
ruže su neumorne
lepi dečko jo još lijep
malo žutoga
i još malo
to bi bilo sve,bonusa na kraju nema,kaktusi tonu u zimski san.
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
bilo mraza, jesu li ove slike prije ili poslje mraza, sve mi izgleda lijepo i netaknuto!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
|
Ruže su
![]() |
||
klasa optimista
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Antonija,bilo je laganoga mraza,tako da cvijeće još nije jako nastradalo,više mi je stradalo na povrtnjaku,a cvijeće je manje više oko kuće pa je ipak malo zaštičeno.Slike su od jučer.
|
||
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
mali kaktus,moram priznati ove Gazanije su
||
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
koje krasote draga, kakve krasne gazanije, mmm, daj mi reci molim te kaj ti je ono na slici ispod gazanija, neki sukulentić ili kaj? Baš je preslatko s tim mićim cvetekima
![]() |
||
![]() |
||
|
Sara to je delosperma.
![]() |
||
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
prekrasne fotke
![]() ![]() a ova je posebna ![]() |
||
![]() |
||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
|
Kako su ti biljke još u cvatu!?!? Ne izgleda mi kao da je bio mraz. S obzirom na obaveze, nisam baš preredovita u šetnji vrtovima ![]() |
||
![]() |
||
|
Nataly,e nečeš mi vjerovati,živa je,vrlo živa i ima cvjetni pupoljak,poslikat ću je ovih dana.
![]() |
||
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
delosperma? jel znaš koja?
|
||
![]() |
||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
|
O super, svaka čast! ![]() A svaka čast i na brzom odgovoru... ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
I bez bonusa na kraju meni je ovo predivno ![]() Imaš još stvarno puno cvjetajućih biljčica ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Moji kaktusi ljetos nisu cvali. Na jednom istom mjestu su, zaliejvamih sa gnojivom za kaktuse i nić
![]() Tebi čestitam na tvom vrtu! |
||
![]() |
||
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
|
Vrt izgleda kao da je početak ljeta ,a ne jesen....
|
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
![]() ![]() |
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Uheko ima baš lijepi cvijetek!
Ruže su ti još uvijek prave krasotice!!!! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Prekrasni su ti tvoji bodljaši ružice i kaktusi
![]() A što radiš krumpirku da tako obilato cvate? Moj već treću godinu nema ni cvjetića. Sve si mislim da to moje nešto možda i nije krumpirko. Još mi samo preostaje da ga tučem dok ne poplavi
![]() |
||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
Puno lijepog cvijeća ali slonovo uho izdvajam: prekrasno
||
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |