Dubrovačka regija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa vidjela sam ti brata,njegovu kćerku i tebe i TM kako te nisam znala a učinilo mi se da sam vidjela tvoju sliku na ovoj temi učinila si mi se sličnom i pitala sa MM. on te zna iz viđenja i rekao mi je da misli da si to ti, pa rekoh odo tebe pitat da budem sigurna. mi smo bili na kavici u kafiću a vi ste prošli.eto vidiš kako je svijet mali. moj se tata isto začudio kako je ispalo da se upoznamo preko neta a iz isog smo kraja, pa sam mu rekla da je to dokaz da moja "opsjednutost" cvijećem ipak ima nekog smisla.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Triša, to je moja 'malenkost'
![]() lana, bila sam u letu samo - zar je moguće da si me u to kratko vrijeme uspjela vidjeti? nisam planirala dolaziti, ali ispalo tako, a kako je bilo u letu, samo su moji znali. nisam se čak ni kumi javila jer nisam imala vremena (sramota me reći). bila sam s bratom, mužem i bratovom malom btw, rekla sam tati da te pozdravi i da ti kaže da nisam zaboravila na cvijeće koje ću ti donijeti ![]() iznenadio se otkud te znam ![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
alkemičar jesi ti danas bila u rodnom gradu, učinilo mi se da si to bila ti
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Alkemičar ipak je Dubrovnik legenda, a slike su ti vrhunske, a ni ti nisi za bacit, valjda si to ti na slici?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
i par iz Dubrovnika...
kjepote zidina ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo jedna sličica iz Orebića
![]() |
|
![]() |
|
vidim da je netko spominjao baćinska jezera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo i malo noćnog zimskog ambijenta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
sličicu dvije...
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |