Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pusa svima!
Je, bez malog, ali pravog, pomoćnika, ne ide!!! Sve oponaša kaj radim...kaj ja imam u ruci, mora i on...čak kad smo nedugo malali sobu, pa smo makivali ormare...ništ bez njega...morali smo mu dati da nosi s nama, inače je bil uvrijeđen... Nadam se da bude i dalje tak marljiv, i svega se primil kak mamica!!! ![]() Počela sam unosit cveteke u kuću, al ...za sad ipak samo unosit...pa ko bu to pospremil, presortiral kaj sim, kaj tam, obrisal prašinu...??? ![]() ![]() Odradila sam strategiju, al moram još...kak mi je mm "zabranil" stubište, prostor mi je usfalil...ma i bolje tak...lani je malo malo koju tresnul s košarom s drvima (ne namjerno, rekao je on) ...pa evo par slikica... imam "svoju-svoju" monsteru, porasla u pet godina 5 mm, al imam i "svoju-free" monsteru, porasla u 3-4 mjeseca za pet listova, ali LISTOVA.... ![]() ...evo je u društvu moje monstere-krasotice (opet druga priča)... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A kaj da radim s njom????
U punom cvatu... Ak je unesem, svo lišće i cvjetići će otpasti, ak je ostavim vani...bojim se da se ne "pofuri"! današnje slike... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
cvijeće ti je prekrasno.
![]() Bugenviliju možeš staviti unutra, ali u toplu prostoriju, tako da nema naglog klimatskog šoka pa ti listovi i cvjetići neće otpasti, a ako ti u toplom ostane i ako ima dosta svjetlosti, može ti cijelo vrijeme imati listiće i cvjetiće
|
|
![]() |
|
moon, hvala...unesla sam ga jedno lijepo toplo dopodne, prekjučer, na približno jednako toplo stubište, svijetlo, al već gubi cveteke...nadam se da su to oni ocvali, a da se friški budu održali!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Dvije tri slikice jeseni u mom vrtu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za jesenje slike
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Lovro jesi probala hvatati sjemenke ljubičaste dature? Ja sam od žute uspjela, ali kad god od ljubičaste ostavim- počnu gnjiliti. Ne znam zašto, tretiram ih na isti nači. Inače pravi jesenjski ugođaj kod tebe.
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
qioiaa, pozdrav tebi i patkicama!
Gricka, ljubičaste dature imam prvi put, Mari mi je poslala sijeme. Moje su još daleko od sjemena, kak sam ja to nazvala, " buzdovani" su još zeleni , a neznam koliko im treba da zazriju...uglavnom još nije nijedan sagnjil, pa valjda nada postoji... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
99% mojih cvjetića je već unešeno, nije da su spremni za zimu, al su na sigurnom...
Pošto je moje cvijeće, svo, i kućno i ljetnice, vani prek ljeta, imam više posla s brisanjem prašine, nego s hodom po stubištu! Aha, po stubištu...ipak sam ga okupirala... tu se vidi suzana...tak je prepuna cvjetića i nježna, pa nek živi na stubištu dokle će izdržati... ![]() a tu pak malo poveća euforbia, korivica, adam, stefanotis-štefek, aloa-guliverka, zamia, klivia, difenbahie...uglavnom kolegice iz tegla promjera iznad 35 cm... ![]() a tu se vidi midi društvo... ![]() ...ustvari, sve se slabo vidi...natrpane su samo da više stane, a da opet ima svaka dosta svjetla... |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ja zapravo na biljci čekam da sazriju i da se posuše ti "buzdovani" kod žute sjemenke ostanu ok, a kod ljubičaste sagnjile
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
suzana o kojoj sam pričala...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
ooo Lovrice i kod tebe svačega lijepoga!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...ruselija je nova kolegica božićno-majskim kaktusima....
![]() puna je pupića, a trenutno samo jedna grančica u punom sjaju... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nadam se da će vrijeme još malo poslužiti, pa da 1-2 dozore...! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
od svih cvijetića najljepši tvoj cvijet je Lovro, ti to već znaš!
lijepa ti je ljubičasta datura. ipak si okupirala skale ![]() tvoja suzana je prelijepa puna cvijetića, jesi li šta skupila sjemenki, ja sam skupila samo 3 sjemenke. ostalo je sve bilo prazno, valjda nisu bile oprašene. moram pohvaliti i tvoj koralj, nadam se da će ti prezimiti. po meni mu je mjesto savršeno. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si okupirala stepenice i skockala sve biljčice da im bude toplo,i ja se nadam da će i moja ruselija preživjeti zimu.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedno dijete je u školi na temu zimnica napisalo - moja mama za zimnicu sprema cvijeće u podum (učiteljica je očekivala priču o kiselim paprikama, marmeladi i sl).
Mislim da će tako i Lovro jednog dana napisati. Krasna gužva na stepeništu. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jedno dijete je u školi na temu zimnica napisalo - moja mama za zimnicu sprema cvijeće u podum (učiteljica je očekivala priču o kiselim paprikama, marmeladi i sl Otok,već dugo nisam čula nešto tako dobro
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidim da si se naradila,i ja sam danas sklanjala moju dzunglicu
![]() |
|
![]() |
|
i kod tebe! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |