Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 17:27
Pusa svima!
Je, bez malog, ali pravog, pomoćnika, ne ide!!!
Sve oponaša kaj radim...kaj ja imam u ruci, mora i on...čak kad smo nedugo malali sobu, pa smo makivali ormare...ništ bez njega...morali smo mu dati da nosi s nama, inače je bil uvrijeđen...
Nadam se da bude i dalje tak marljiv, i svega se primil kak mamica!!! Wink
Počela sam unosit cveteke u kuću, al ...za sad ipak samo unosit...pa ko bu to pospremil, presortiral kaj sim, kaj tam, obrisal prašinu...???Wacko smile171
Odradila sam strategiju, al moram još...kak mi je mm "zabranil" stubište, prostor mi je usfalil...ma i bolje tak...lani je malo malo koju tresnul s košarom s drvima (ne namjerno, rekao je on)

...pa evo par slikica...
imam "svoju-svoju" monsteru, porasla u pet godina 5 mm, al imam i "svoju-free" monsteru, porasla u 3-4 mjeseca za pet listova, ali LISTOVA....

...evo je u društvu moje monstere-krasotice (opet druga priča)...

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 17:36
A kaj da radim s njom????
U punom cvatu...
Ak je unesem, svo lišće i cvjetići će otpasti, ak je ostavim vani...bojim se da se ne "pofuri"!

današnje slike...

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 19:25
cvijeće ti je prekrasno. Thumbs%20Up
Bugenviliju možeš staviti unutra, ali u toplu prostoriju, tako da nema naglog klimatskog šoka pa ti listovi i cvjetići neće otpasti, a ako ti u toplom ostane i ako ima dosta svjetlosti, može ti cijelo vrijeme imati listiće i cvjetiće
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 09:54
moon, hvala...unesla sam ga jedno lijepo toplo dopodne, prekjučer, na približno jednako toplo stubište, svijetlo, al već gubi cveteke...nadam se da su to oni ocvali, a da se friški budu održali!!!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 10:17
Dvije tri slikice jeseni u mom vrtu...

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 10:21
za jesenje slike
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 15:39
Lovro jesi probala hvatati sjemenke ljubičaste dature? Ja sam od žute uspjela, ali kad god od ljubičaste ostavim- počnu gnjiliti. Ne znam zašto, tretiram ih na isti nači. Inače pravi jesenjski ugođaj kod tebe.Tongue
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 15:53
qioiaa, pozdrav tebi i patkicama!

Gricka, ljubičaste dature imam prvi put, Mari mi je poslala sijeme.
Moje su još daleko od sjemena, kak sam ja to nazvala, " buzdovani" su još zeleni , a neznam koliko im treba da zazriju...uglavnom još nije nijedan sagnjil, pa valjda nada postoji...Tongue  Vidjela sam tvoje žute, prelijepe su!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:17
99% mojih cvjetića je već unešeno, nije da su spremni za zimu, al su na sigurnom...
Pošto je moje cvijeće, svo, i kućno i ljetnice, vani prek ljeta, imam više posla s brisanjem prašine, nego s hodom po stubištu!
Aha, po stubištu...ipak sam ga okupirala...
tu se vidi suzana...tak je prepuna cvjetića i nježna, pa nek živi na stubištu dokle će izdržati...

a tu pak malo poveća euforbia, korivica, adam, stefanotis-štefek, aloa-guliverka, zamia, klivia, difenbahie...uglavnom kolegice iz tegla promjera iznad 35 cm...

a tu se vidi midi društvo...

...ustvari, sve se slabo vidi...natrpane su samo da više stane, a da opet ima svaka dosta svjetla...

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:17
Ja zapravo na biljci čekam da sazriju i da se posuše ti "buzdovani" kod žute sjemenke ostanu ok, a kod ljubičaste sagnjile Embarrassed
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:18
suzana o kojoj sam pričala...

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:24
ooo Lovrice i kod tebe svačega lijepoga!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:27
...ruselija je nova kolegica božićno-majskim kaktusima....

puna je pupića, a trenutno samo jedna grančica u punom sjaju...Clap

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 16:28
Originalno poslano od člana Gricka Gricka napisao:

Ja zapravo na biljci čekam da sazriju i da se posuše ti "buzdovani" kod žute sjemenke ostanu ok, a kod ljubičaste sagnjile Embarrassed

Nadam se da će vrijeme još malo poslužiti, pa da 1-2 dozore...!Smile
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 18:36
od svih cvijetića najljepši tvoj cvijet je Lovro, ti to već znaš!
lijepa ti je ljubičasta datura.
ipak si okupirala skale
tvoja suzana je prelijepa puna cvijetića, jesi li šta skupila sjemenki, ja sam skupila samo 3 sjemenke. ostalo je sve bilo prazno, valjda nisu bile oprašene. moram pohvaliti i tvoj koralj, nadam se da će ti prezimiti. po meni mu je mjesto savršeno.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 19:17
Lijepo si okupirala stepenice i skockala sve biljčice da im bude toplo,i ja se nadam da će i moja ruselija preživjeti zimu.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 20:15
Jedno dijete je u školi na temu zimnica napisalo - moja mama za zimnicu sprema cvijeće u podum (učiteljica je očekivala priču o kiselim paprikama, marmeladi i sl).
Mislim da će tako i Lovro jednog dana napisati.

Krasna gužva na stepeništu. 
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 20:28

Jedno dijete je u školi na temu zimnica napisalo - moja mama za zimnicu sprema cvijeće u podum (učiteljica je očekivala priču o kiselim paprikama, marmeladi i sl

Otok,već dugo nisam čula nešto tako dobroClap,Vidjet ćemo šta će mali Lovrek napisati.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 21:40
vidim da si se naradila,i ja sam danas sklanjala moju dzunglicu
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 21:40
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

ooo Lovrice i kod tebe svačega lijepoga!

i kod tebe!Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.