Naša jezerca |
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
vule
Pustio korijenje Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesen i u jezercu
žeđ,je žeđ |
|
Sponzorirani linkovi | |
Zelenka
Već proklijao Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jezerca su vam prekrasna ! Mi planiramo u proljeće iskopavati svoje,dotad ću već od vas sve dobro proučiti da bude što manje grešaka kod projekcije i naravno odabira vodenih biljaka !
|
|
Oblak
Novo sjeme Pridružen: 04 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 28 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozz! Jezerca su vam predivna, ja nažalost nemam dovoljno prostora za jezerce ali razmišljam o malom potočicu kraj ulaznih stepenica. Ideja mi je zasad da od Hipertufe napravim nepravilne zdjele-slične kamenim iz kojih bi se voda prelivala u slijedeću, a oko njih posude isto od hipertufe u kojima bi bile biljčice. Samo moram potpuno savdati tehniku Hipertufe i naučiti kako ih obraditi da ne propuštaju vodu. Zacrtala sam si da to bude gotovo do svibnja 2011. a budući da je zima zasada ću pokušati napraviti nepropusne zdjele i krasti vaše ideje. Ako nešto napravim stavit ću sličice a ako ne uspijem - ljubomorno ću gledati vaše sličice.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veselit ćemo se tvojem uratku i očekivati sličice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna jezerca moram i ja kacit svoje :)))
|
|
vule
Opcije poruke
Hvala(0)
|
počelo se buditi i jezerce |
|
Ja Siniša
Novo sjeme Pridružen: 31 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jezerca su vam MRAK, svaka čast.
nabavil sam i ja neko manje, extra small hehe ali onak,čisto za probu da vidim kak sve to funkcionira pa ko zna, možda druge godine i malo veće. uglavnom, u utorak počinjem s realizacijom jezerca i nekog tipa kamenjara okolo. Iz močvare sam načupal nekog zanimljivog bilja i posudil od prirode par kamenčina, al ak neko ima kakvog sjemenja od tih vodenih biljaka slobodno mi pošalje koje obzirom da je jezerce malo, i biljke budem reduciral na komad/dva svake vrste... eto, u utorak krećem s tim pa budem i malo fotki stavil,čisto da vidite kak to izgleda... još jednom za vaše 'barice'... stvarno čovjek uživa gledajući ih |
|
Ja Siniša
Novo sjeme Pridružen: 31 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto, početkom tjedna počel sam brljavit sa extra small plastičnim jezercem hehe donio sam s potoka u parku prirode Medvednica finog ispranog sitnog kamenja i iz močvare načupo malo močvarnih biljaka...ulio vodu i pustil da odstoji malo..
Uploaded with ImageShack.us danas sam napecal par malih grgeča,crvenperki i žutooki, donio sam i 3 školjke iz bare i malo trave pa to sad izgleda ovak... Uploaded with ImageShack.us ...još zriktam okoliš, nabavim koju vodenu kugu i dva cvergla i to bude to :))))) ak se održi cijelu godinu, onda druge godine ide pravo jezerce od folije :) |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
vule
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo naprjed.........
|
|
tino
Novo sjeme Pridružen: 02 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna jezerca,jedva čekam da moje bude gotovo...a meni su vaša jezerca prekrasna
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Novije slike!
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uuuufffff, ljudi,
jezerca, ribice, biljčice, mostići, klupice,.... Svako je posebno za sebe. Mogu samo napasat oči. Svaka čast |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kreos, prekrasni su . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ovo je predivno!
|
|
josip150
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 29 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već sam pogled na ovo jezero smiruje mi dušu i tjera me da dišem punim plućima. Ljiljus, blago tebi kad možeš uživati u ovoj ljepoti!
Zato ja imam kompanjona koji mi pravi društvo kraj jezerca,a ponekad se i okupa u njemu (i to dok ga gledam udaljena samo par koraka). A u većem jezercu su ovi ljepotani: Oba su jezerca nedovršena, tj. treba ih očistiti, dodati kamenja i bilja. Radovi kreću ujesen. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Andina i tvoje jezerce je slatko, lopoči su prekrasni, ja sam lani imala puno bijelih, ali su nestali kad smo izlovljavali ribu
|
|
Lipik
|
|
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |