moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 89> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je pre dobro!
Samo ti nama stavljaj sličice da možemo uživati o ovov ljepoti!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Žuto, crveno, plavo, narančasto, kako se otvaraju slike tako ja"padam u nesvjest" od lipote, oh predivno dvorišće, slobodno ga natrpaj, sve paše i sve je u skladu jedno s drugim. Ne znam kako to sve uspjevaš.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Encijan je jako lijep...kao i sve ostalo, a tvoje dvorište je prava umjetnost. Baš imaš ruku za cvijeće. BRAVO!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
encijan
![]() a i ovi će ostali sutra procvasti
![]() đurđice budu za par dana isto
![]() žuta zlatoglavica još nikad nije imala toliko pupoljaka
![]() neveni su mi preslatki
![]() ove plave su neke male maćuhice no ono sa strane sitno bijelo su neke mini-mini maćuhice
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da ne zatrpavam dnevnik slikama bum dvorišće zatpavala. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Tek sad vidjela tvoje razbujalo dvorište!!!
Onaj grm (bijeli) spiraee (tj. suručice - po domaći) uz forziciju je ![]() Vidim da i phlox cvjeta... kod mene je samo u pupoljcima... ![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Shasha Ploče su ti na ušću Neretve, kraj Metkovića, a Baćina ti je mjesto prije Ploča, amo reći predgrađje (Bačinska jezera su tu).Vjerovatno si čula za Luku Ploče to ti je to.Ma najbolje bi bilo da ih dođeš posjetit pa da saznaš točno gdje su
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Koliko sad sve izgleda drukčije kad je sve procvalo.
![]() |
|
![]() |
|
Ok,Lana,bum ispravila.
![]() O,postoji puno toga što ja nemam,Mima. Istina da mi je teško već išta i nagurati u tu šumetinu(nije još no kad se to sve razraste i rascvate preko ljeta,onda je šuma).
Hvala vam,no ne stignem uživati.Nadam se da ću drugi tjedan početi uz uživanje i raditi nešto.Ima tu jako puno posla
![]() |
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Shasha, postoji li koja biljka koju ti nemaš?
![]() Sve ti je prekrasno, uredno, bujno, ma superrrrrrr....... |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Shasha predivno, kak ti čovjek ne bi zavidio, ne da ti je travnjak prešao u ljubičnjak nego ćeš na jesen imati i svoje maslinovo ulje
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
shashice moram te malo ispraviti...kaže se iz Ploča, bar mi tako govorimo, a tvoja je iz Baćine ako preciznije hoćeš. nadam se da će ti narasti velika i dati i plodova mali....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja prekrasno dvorišće, ima svakakvih biljkica, grmića, pa još i maslina, mora da zaista uživaš u njemu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
I baš sam vesela...svašta je niknulo,nešto i procvalo.
Zaboravih ubaciti u gornji blok slika još jednu. No mislim da zaslužuje zasebnu poruku....Trenutno mi krasi prostor pred ulazom.... Maslina iz Ploča(preciznije,Baćine)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj dio je bio travnjak...sad je"ljubičnjak"
![]() ![]() no ima i tratinčica
![]() nakon njih je betonska tegla ...
![]() i opet smo na onom zadnjem većem,djelu dvorišta...sa šebojima
![]() ![]() i ljubičicama
![]() ove su uspjele proviriti u šumi phloxa
![]() i malo plavog
![]() pa bijelog(to smo zaključili da je šarenolisni žednjak)
![]() za franjicu par narcisa
![]() i đurđice proviruju
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Shasha imaš super pogled iz kuhinje. A i iz drugih kuteva, sve je prediiiivno.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kažeš: nešto :)
ma svašta :) je procvalo |
|
![]() |
|
Nešto je procvalo u mom dvorišću pa da to podjelim sa vama.
Gledajući iz kuhinje to ovako izgleda
![]() forziciju sam već slikala, a sad ovaj bijeli grmić sam za sebe
![]() ima i crveni...
![]() ispred ulaza sad ovako izgleda.Treba to urediti(drugi tjedan)
![]() niče tu svašta
![]() nasuprot tome je ovaj
![]() |
|
![]() |
|
Hvala,hvala
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nisam mogla odoliti, pa sam ti opet pregledala vrt!Prelijepo!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |