Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 120> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo cvijeće
![]() kakav je ono crveni lan, trajnica ili jednogodišnji? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je još pravo rascvjetano u vrtu, prekrasno
![]() crna suzana je napredna ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Silvestra, hvala! Sam vrt nije nešto, jer non stop neki radovi u tijeku, al zato me tak pojedinačni cvijeteki iznenade svojom ljepotom da vam moram pokazati! Nadam se od proljeće prestanak tj. završetak radova, pa da uredim i dvorište kak spada! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Kiko-ko?, al znam da dobri cvjetni znalci (dobri i po znanju i po duši) tu i tam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
To sjeme sam si lani pobrala sa ceste, ispred neke kuće me stalno izazival kad sam se s Lovrekom šetala... i neš ti mene. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Suzana je bila skroz ošišana jer su je napali mislim neki paučićićići, tak da se je stvarno lijepo obnovila...no još uvijek nisam sigurna za sjeme!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...nisam ni znala da je mm poslikal mojeg malog pomagača...čim se probudil, moral je raditi...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa Lovrek je vrijedan ko mrav, a kamenčić će krasiti jednu od mojih teglica i podsjećati me na jako lijepo druženje
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Joj, kontesica moja...danas je više nema.
![]() znaš...ovo ljeto imam, skoro, pa uvijek, u torbi ili košarici od bicikla škare...i ja tak ...malo-malo škarnem kaj mi se dopadne, pa ak se prime, prime, ak ne , ne....al u nedelju smo išli autom...i tak ti je to! |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pusa za malog pomagaca,noviteti su predivni i tebi pusa za bacve:)
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ona potentila ti je lijepe boje ja imam žutu al mi je nešto kilava tebi i tvom vrijednom pomagaču
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Varaždinu na palacu ja pajdašicu mam... Mali umjetnik je ko bonbonček. Zagorski vuglec ocjena 5 sjedni!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zeleno ili šareno tvoje je dv orište uvijek prekrasno, a malecki presladak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zagorski vugel... cveteki kojima ne mrem ni ponoviti ime... sve je lijepo, al' ovaj zadnji cvijetak-pomagač je najljepši i najslađi!
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje ženice- pajdašice, neznate kak mi je drago kaj dojdete u moju temu.... ![]() Danas slažem "ponudu za puni zimski aranžman "mojim cvetekima...nadam se da budu zadovoljne ponuđenim prostorom i da ih ne bum morala seliti malo -malo i "dodvoravati" njihovoj "prgavosti"... ![]() Joooj, jučer sam se suočila oči i oči s ovim VELIKIM DLAKAVCIMA... ![]() ![]() Bilo je još i vukova. ![]() ![]() ![]() Lovrek je užival gledajući sve te životinje! |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lovro sve je za deset a kako kaže baka onaj mali pomagač nema premca
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
došla vidjeti tvoju okolinu kad me iznenadile dvije njuške
![]() ![]() ![]() kako je naraso L. pusa od tete Mari ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe uvijek interesantno,zanimljivo.šareno,a malecki prava vrijednica na svoju mamu,pusica za njega,a mami sve pohvale za cvjećkice
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lako tebi kad niš ne delaš sama, za sve imaš "veeeejiku" pomoć ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |