Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 152> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve ti je super
![]() hoće li ova pocrveniti ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Mari, ova neće pocrveniti, mora biti upravo takva kakva jest
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Daklem, skupiti na balkonu toliko raznog bilja može samo pravi cvjetoljubac!
Predivan kutak ![]() ![]() ![]() ![]() Naravski ja sam se prvo upitala kud s tim po zimi.Ostavljaš nešto i na balkonu, zaštićeno? |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivne biljkice na tvojem balkonu, kao i uvijek, draga RS!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Tko bi rekao da će rudbeckia već cvasti?! Po tvojim biljkama se nebi reklo da je bila suša i da je sunce nemilice pržilo, vidi se da dobro paziš na njih.. ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
čim počnu jenjavati vrućine moći će se na balkonu opet piti kava....naravno, ako bude mjesta
![]() bome si prava njegovateljica biljkica i one nagrađuju tvoju pažnju, bravo koka, sve super izgleda ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prošli vikend smo proveli u Senju pa s obzirom da već neko vrijeme nije bilo fotki senjskog vrta da vidite kaj ima nakon dugog vrućeg i sušnog ljeta.
Ružmarin me dočekao prepun plavih cvjetića i raskošno mirisan: ![]() čuvari uvijek sa svime zadovoljni: ![]() prividno sve zeleno i bujno: ![]() ![]() lantana od prijateljice s Pašmana: ![]() niski lila asteri prepuni su pupoljaka: ![]() dalijin plavi: ![]() |
|
![]() |
|
možda i posljednji cvijet pasiflore ove godine:
![]() Zinnia elegans i platycodon: ![]() liriope muscari: ![]() |
|
![]() |
|
ove suhe grane pokušala sam iskoristiti kao štit od bure za Miscanthus:
![]() ![]() istočna gredica ispod mendule: ![]() ![]() ovdje se bolje vide prazna mjesta: ![]() ![]() [IMG]http://i1182.photobucket.com/albums/x453/Retriver_Sara/senj%20rujan%202011/P9250029-1.jpg[/IM pokušala sam uhvatiti malo gaure na buri: ![]() |
|
![]() |
|
jedna od dražih trava, Schizachyrium scoparium:
![]() kopriva s Pašmana: ![]() ostalo je samo ovo: ![]() ovo još uvijek nisam ustanovila što je: ![]() |
|
![]() |
|
suha i sjenovita gredica:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Luzula sylvatica, moja nova ljubimica: ![]() preživjele: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepo je u tvom senjskom vrtu usprkos suši,zar ružmarin sad cvate,a čuvari su ti posebni.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
ovo je dio koji je gotovo cijeli dan na suncu:
![]() ![]() ne ljutite se kaj budem stavila nekoliko fotki ove predivne salvije: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pjeskovita gredica:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo je ona opuncija što je istrunula prošle zime i ostao je samo jedan zdrav komadić:
![]() ![]() šipak: ![]() i za kraj, pikavi vatrenjak: ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ups,ja sam ti upala u postavljanje slika.
Salvija je tako lijepa da je zaslužila nekolika svojih slika,vidim i lijepe teglice u vrtu,a pikavi vatrenjak je poseban,moj nikad nije imao tako puno plodova.
A ovu sam sliku morala ponoviti,prekrasna je
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
s obzirom koliko si rijetko u tvom senjskom vrtu i koja je suša, vrt ti je u odličnom stanju. posebno su me oduševile hauchere, tako su bujne i lijepe. hoste takođe su odlično podnijele ljeto i bezvodicu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ja sam upala da upijem još malo sunca i topline koje se oseća u ovom vrtu. Na mojih jutrošnjih 10C mi je bas prijalo.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prva jutarnja setnja u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |