Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...plavi zagorski vugel...
![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i...malo zelenog...
....buzdovani... ![]() ..."lijane"... ![]() ...nepoznato, al ipak moždaaa....nikandra? ![]() stevia sa cvjetićem.... ![]() ...dotepenka...gorka metva sa jednostavnim cvjetićem... ![]() ...a ovo (opt) ne znam kaj je...trava kakva???...visoka do 20 cm...može to ostat vani ili.....ili..... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() Čak si me i nasmijala - u mojoj kuharici ne postoji "jagoda u sedumu" , toga ima samo kod tebe ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() Lovro, da li ovu biljčicu pustiš preko zime vani, ili????
Imam takvu prvi puta, molim te!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A ja pomislila,dobar varaždinski vugel
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anastazija, malo niže je i šlag iz dature...
![]() Suncee, i ja je imam prvi put, svi vele da neće vani preživiti ![]() ![]() Mk, vugel ja varaždinski ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lovro, Suncee..... siroticu nikako ne ostavljati vani, smrznuti će garant. Ona trava kako ti kažeš Jako lijepe kombinacije u bačvama
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvaka Korijenko, i na savjetu,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja moram da te pohvalim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A ono je nicandra, aha, aha.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
qioiaa, šaljem...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida, je , je...i to plava...naziru se plave latice....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lovro, dok budemo učile pjesmice putem do Ivanića, neću imat vremena mislit o tome pa sada velim: spremi sjemenke bodljikavog buzdovana pogotovo ako je ljubičasti!!! A zimski jasmin je već spakiran!!! Samo da ne ostane doma!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free, čuvam ću ga, naravno, no za sad je samo "buzdovan"!
|
|
|
|
![]() |
|
Sinoć se nisam stigla "pohvalit"
![]() ....potentila, kojoj ja od milja velim petoprstić, će odsad krasiti moj vrt.... ....nije lijepa, neobična boja? ....a ono nešto na njoj....to je iz obližnjeg kafića doskočilo u vrečicu...vršak seduma nekog... ![]() ![]() ![]() ...a sad idem....u akciju...pelcanja dobivenih reznica... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
.... i još nešto...ovaj cvjetak me jako "uznemiril" kad sam ga ugledala izliženog u atriju Starog grada...prekrasan je...kasnije sam ga vidjela na štandu, nešto manju verziju...rekla je gospođa 80 kn...malo preveć za nezaposlenog , ne?
![]() A rekla je i ime, dvije riječi... i još k tome na latinskom, a ja latinski ne slušam već 20 godina... pa daj budi spreman i zapamti onda .... ![]() ![]() ![]() ![]() Dakle, nije moj, samo mi je poziral! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Lovro...prekrasno.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pitaj naziv na pravom mjestu.Ima par ljudi koji sve znaju i vole pomoći.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lespedeza thunbergii |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |