OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 374> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prolistala sam 20-tak prvih stranica ove tvoje teme i sjetila se naših lijepih početaka, razmjena, savjeta, druženja. Hvala ti generacijo na ove lijepe godine druženja, uspomena na tebe ima u svakom kutku moje kuće, terasa i vrta
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe tri godine za sve nas s tobom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
opaa broje se već lijepe godinice, a mislim da bolju sliku od ove nisi mogla izabrati...zakon
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Draga moja Otok, generacijo moja !
Čestitam i ja tebi trogodišnjicu!
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Draga Otok, jučer rođendana danas godišnjica na portalu, super....čestitam još jednom...
Napokon sam došla do 321str tvog divnog bilja...a toliko bi imala toga pozitivno iskomentirat.....hm.....samo malo, jel ono kod tvoje mame "starac" hibiskus?ako sam dobro upamtila - divota, pa svi tvoji sukulenti i kaktusi - divota, pa cikasice muške ženske - pobogu divota....a na Lošinju bilo i snijega .. jooooooj......a e i svaka čast na ideji za posudice koje služe za vlagu na radijatorima.....odlična ideja ukrast ću ti je... Otok meni se čini kad sam uživala šetnjom kroz tvoj vrt da je pol Lošinja tvoje....svaka čast-uživala sam ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš ti vrt ne izgleda umoran od ljetnih suša.
Amarilisi koji to nisu su krasni! Kalanhoe neću ni spominjati. Ipak ti imaš neku čaroliju jer ti cvjetaju predivno a vidim i felicija. Moje (tvoje) su kod mene buuujne i jedna i druga, ali od cvijeta više ni "c".
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ova slika je prelijepa ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draka Otok,
Opet šetam tvojim vrtom,pale sparine,pa i cvijeće i ja lakše dišemo.
Sve ti je prelijepo,tako rascvijetano.
Navratiti ću opet.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala na lijepim željama.
I hvala svima koji šetaju mojim vrtom. Danas je tri godine kako se družim sa svima vama, tri prekrasne godine ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Sretan rođendan
![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
došetala ja tek do 170 str. i odem malo prošvrljat forumom i vidim da danas netko ima rođendan
Puno zdravlja, ljubavi i lipih biljaka..želi Plačica ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe sve rascvjetano
![]() dok se ti zabavljaš sa svojim gostima, ja sam eto malo prošvrljala oko tvojeg cvijeća ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživancija kod tebe - uvijek pa tako i sada.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
pozz Otok...nakon nekoliko ispregledanih vrtova sad se spremam na avanturu kroz tvoj..al 321 str tribat će mi malo bolje patike ...
krećem ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stvarno su preslatke kalanchoe
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kalanchoe su ti prekrasne,priznaj da si ih sad kupila
![]() ![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kako ti je zgodno cvijeće za ovo doba godine
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe kao da nije bilo suše, krasne kalanchoe.
![]() Glavno da je pala kiša, sada će sve krenuti kao da je proljeće. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Neka ti ljeto potraje do oktobra pa će biti dobro
![]() ![]() Namočilo se pa će i tebi i biljkama bit lakše, kalanhoe su kao da si ih sad donesla iz cvjetarne
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |