OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 318319320321322 374> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Grci (moj sin, kad je bio mali govorio je Turac i Grc) su neki u vrtu, a jedan u tegli. Prvi put ih imam i ne znam kako će se ponašati zimi. Ali ima zato cijela šaka sjemena, pa ako odu, sijat ću ponovno.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Oduševila me ona biljka torenija - nadam se da sam dobro upamtila naziv. To je za mene nepoznata biljka. Divna je! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno je prosetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno je u tebe!
sve lijepo i rascvijetano, posebno mi se sviđa adenium! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
(Misty, dok naša Otok ne stigne.. Jacobinia, ispalo joj slovo c kad je tipkala i zato nisi mogla pronaći ništa o biljčici na netu.)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Otok pa ti bi slobodno mogla svoju izložbu organizirati koliko je predivnih sukića kod tebe, a i ja sam pronašla mame svojih pubertetlija u tvom dvorištu
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Oprosti Misty na greški i hvala Anaida na ispravci.
|
|
![]() |
|
Umorio se moj vrt od silnih vrućina i suše, a i ljetu se polako bliži kraj ....
Na grmovima još samo pokoji cvijet - lagerstroemija, polygala, vaigela i hortenzija ![]() ![]() ![]() ![]() Malo trava ![]() Suncokreti su postali hrana za ptice ![]() ![]() Veseli me svaki cvijet koji je još uvijek živ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I čekam žednjake da oboje svoje latice ![]() A i ovaj sedum trebao bi procvjetati, iako još nema naznake ![]() ![]() I tako, iako se ljeto još uvijek neda, vruće je i još uživam u moru i kupanju, polako smišljam jesenske planove |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Uvijek me iznova zadive tvoje slike felicije... Moja, koju sam dobila od Natalije, raste u posudi. Radosna sam što sam je uspjela tijekom zime sačuvati, a za ubuduće moram tražiti savjet kako da mi bude bujnija.. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kod tebe je još uvijek sve prekrasno i prava je uživancija prošetati po tvom vrtu! Uživaj u kupanju što više i dobro iskoristi ovo krasno vrijeme, zima ionako uvijek predugo traje. Okupaj se i za mene! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bokić Otok!
Lijepe su biljke iako je ljeto na odlasku.. Možda sada krenu natrag jako cvasti kad malo vrućine popuste...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
otok hvala ti |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijep je tvoj vrt i u kasno ljeto,to ti cvate amarilis koji je ostao bez tegle.
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
A ne, ovaj je u tegli, to je neka manja vrsta amarilisa, mislim da se zove vallota, cvjeta u ovo doba godine.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nakon šetnje mogu samo reči: kraljica otoka sa svojim podanicima!!!
A da noćas dođem u kratku noćnu šetnjicu, sa jednom malom vrečicom!!! Uf, sram me bilo, da me ne čuju tvoje mame mojih bebaća!!! Ali kad su tako krasni i nemože im se odoljeti!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Vrućina i suša, pa onda jugo, pa malo kiše, pa bura .....
Kalanchoe sam jedva pronašla ispod borovih iglica, a baš su se lijepo rascvale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tradeskantie ludo rastu ![]() I to je to. Dok ne počupam ono što je ocvalo , porežem osušeno, posložim lončiće .... nema novih slika |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Otok, kod tebe je uvijek lijepo!
Ne znam što bih izdvojila, sve je prekrasno!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 318319320321322 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |