Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 64656667> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo polako bergi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Meni se ovo sviđa
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Berdi ja evo već par dana se spremam doći malo kod tebe uživati i evo me konačno...kad gle čuda - nema slika.
Daj riješi taj problem bilo kako samo nas pusti da uživamo kod tebe!!!
![]() |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Ja bih još šetala tvojim vrtom .....čekamo nove slikice..... please!!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bergi čitam da imaš problema sa photobucketom....Imala sam i ja negdje lani, ali meni je bila istekla licenca odnosno članstvo i morala sam nešto sitno nadoplatiti...Nakon toga je bilo sve ok, možda se tebi nešto slično događa....Sredi to čim prije da vidimo nove slike....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uvijek rado svratim među tvoje raskošno cvijeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
još ništa, a ja sam nestrpljiva
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
konačno. uspjela sam prolistati sve stranice, i ostala sam paf, iznenađujuće...nemam riječi a mislim da bi bile suvišne,
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Nadovezujem se! i Ostajem naprosto zapanjenja....koliko ideja ;))
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Danas sam prošetala kroz cijeli tvoj vrt i oduševio me je to je raj za oči.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Bergenijo isprazni sandučić za pp
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mogla bi stavit i koju sličicu, ali najprije isprazni sandučić!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
svratila sam ponovo
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Učiteljice, da Vaši đaci ovoliko štrajkaju već bi dobili ukor
![]() Fale nam tvoje slike kamenjara, prozorskih pitara, ... ma sve nam fali ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Bergenija!
Sada kada te osobno znam,šetala sam ja tvojim vrtom i divila se tvojim zlatnim ručicama.
Samo da znaš da sam danas sve stranice ponovno prelistala.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Draga belina, ima tu nešto stranica...................nadam se da nisi temeljito proučavala već samo letimično bacala oko!
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja sam isto, kao Belina, bacila oko po tvome vrtu!!! Draže mi je to činit, nakon što uživo upoznaš vlasnicu tako krasnog vrta!!! I iako tu ima nešto stranica....sa užitkom sam prošetavala opet kroz tvoj vrt od prve stranice!!!
Sve pohvale za tvoj istarski raj!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 64656667> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |