OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 374> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Misty, to je jaobinia ili po naški dubrovački gospar
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ja nemam straha od računa za vodu jer nema ni računa, ali zato imam strah od skoro praznog bunara
![]() ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve ljepše i ljepše, divna mi je ova kombinacija s plumbagom, lantanom i tagetesima
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prediivno je kod tebe kao i uvijek, a i meni je pao mrak na oči od računa i to struje neznam kako samo predviđaju da ću preko zime potrošit 200 % više nego preko ljeta
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divno je kod tebe..
Račun za vodu neprimjetno tutni dečkima
![]() Istina je da tvoji mališani (i ne samo sukulenti) rastu u svim krajevima lijepe naše. U Međimurju im se jaaaako sviđa - i kadulji, rutvici, feliciji, gazaniji...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Draga Otok, kod tebe je kao hodati i sanjati!
Sve ja baš, onak, za pet! Račun za vodu....ne otvarati...do daljnjega.... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasno kao i uvijek,ma oduševljava me posebno ta raskoš na ovakvim žtuegama,a kod mrne užas,jednostavno 2 puta po 10 dana bez vode napravilo pustoš,sve pohvale i moje iskreno divljenje tvom vr
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
I ja sam nekima svojima pokazala njihove mame
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I ja sam svojima pokazala njihove mame ![]() Plumbago i gospar su prekrasni ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok,nisi nikad pretjerala sa slikama,bilo vrta,bilo samo sukulenata.I ja također vidim puno mama mojih sukulenata,to su mi posebno drage biljke.Vrt ti je usprkos suši lijep i rascvjetan, |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa to tako treba i biti - Baka, mama i unuci ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nedamo se moj vrt i ja. Račun za vodu je stigao, ne otvaram ga do daljnjega
Procvao je adenium ![]() Krumpirko tek sada ima prve cvjetiće ![]() Ova bijela ljepotica me je jako obradovala - Antonijina ruselia ![]() Od svega po malo - gaura stalno pomalo cvjeta, grčki oleanderi su još lijepi ![]() Vinke (loše su mi ove godine, lišće im se frče) i prkosi ![]() Sa torenijom sam jako zadovoljna, cvate već 4 mjeseca neprestano ![]() Žute lantane, kadifice, plumbago ![]() Plumbago se baš iskazao ![]() A gospar kao da kaže -e nećeš ti biti najljepši ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja se ne moram truditi tražiti. Moji su sukulenti svi djeca tvojih mama!
![]() ![]() A joj. Osim graptopetaluma i burita!Ti imaju neka druga porijekla....
|
|
![]() |
|
Ne samo da sam ja pretjerala sa slikama sukulenata, nego ih je još i Free ponovila
Drago mi je da među mojim biljkama pronalazite mame svojih i nadam se da će toga biti još ![]() ![]() ![]() Hvala svim gostima i Kaktusićki na imenima mojih noviteta. |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja na ovoj zadnjoj slici vidim dvije mame od mojih sukulenata
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |