JJ Decoupage galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
jelsin ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04 Rujan 2011 u 21:41 |
Kao nova na forumu da se predstavim. Ja sam Jelena i decoupage-om sam se
počela baviti prije godine i pol malo prije Uskrs. Odradila sam jednu
radionicu (antiktni) i odmah se bacila na ukrašavanje stiropor jaja. U
početku sam pokušala raditi i sa staklom i sa drvom. Danas najrađe radim
na drvu, možemo reći da sam se "specijalizirala" za ukrašavanje kutija.
Radim shabby i cracle. Malo mi fali obuka za rad sa
dvokomponentni cracle-om i rad sa patinama. Probala sam raditi sa patinom
ali nisam nikako bila zadovoljna sa postignutim. Ne znam je li stvar u
produktu ili mojem neznanju ali nije to - to.
Ali da ne dužim... ovo su neki moji radovi... ima još puno, puno toga... ovo je link na moju galeriju: https://picasaweb.google.com/108984774737080593646/Decoupage3NOVO# https://picasaweb.google.com/108984774737080593646/Decoupage2# |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Jelena,dobrodošla,a predstavila si se na najbolji moguči naćin,sa puno lijepih i nadasve urednih i savršeno napravljenih radova
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pozdrav umjetnici. Stvarno ne pretjerujem (ja tome nisam sklona). Gdje si bila do sada. Kada sam u "Friško iz pećnice" vidjela tvoje kutije s kartama i Eurima oduševila sam se. Bilo mi je žao što nemaš otvorenu svoju galeriju da te nahvalim, no evo i galerije pa eto
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro nam dosla draga,radovi su ti divni ,ne vidim kutiju sa asovima,vidjela sam je prije nego sto si otvorila svoju galeriju i odusevila me..
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jelsin ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 28 |
Puno hvala na dobrodoslici! Do sada sam vise pita lutala po ovom forumu trazeci neke informacije ali nikako da ulovim vremena da se malo vise pozabavim unosom slika. Ali evo me... Do sada sam napravila oko 400 raznih kutija i drugih sitnih sitnica. Ovih par slika su moji zadnji radovi. Do sada sam ostala vjerna svom stilu rada. Uspjela sam pogledati tek mali dio ovdje objavljenih galerija i jako mi je drago da postoji ovakvo "mjesto" gdje istomisljenici mogu razmjenjivati svoja iskustva.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kutije su više nego predivne, bravo
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pa ti si ozbiljna konkurencija SR, hiperproduktivna si, veliš da se time bviš cca 50 dana a napravila si 400 radova... još k tome ovo što smo vidjeli je prekrasno. meni za oko zapela "niskozemka"...to si lijepila mrežicu ili je kutija bila takva u originalu.
Pročitala sam negdje da si kupila ljepilo koje ne gužva salvetu...ajde napiši naziv i gdje si ga kupila, molim te!
|
|
![]() |
|
Bavim se salveticama godinu i pol. Na onu nizozemku sam zalijepila jutenu traku. Kada dođem doma pogledam za ljepilo pa napisem.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Takvu hiperprodukciju nisam srela u životu.Ja neću toliko kutija napraviti u 3 života makar i da odem u mirovinu.Osim toga i plasman mi je upitan.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Radim uglavnom navecer i vikendom kada ulovim vremena uz dvoje male djece. I da, brza sam ekspresno. Cesto radim po vise stvari istovremeno. Znam poceti po desetak kutija i onda radim po fazama.
![]() |
|
![]() |
|
evo, lak je Multi Glue Varnis.
|
|
![]() |
|
evo još...
![]() magneti... |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
samo ,svaka čast
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
dobro nam došla "teta salveta" i dugo se družila s nama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...eureke imam, sad da su mi još kartice krenula bih u profesionalni biznis kartanjem...
![]() |
|
![]() |
|
Puno hvala. Lijepo se konacno "druziti" sa nekim tko kuži tu strast. Ovi euri i karte su salvete. Narucila sam iz Njemacke iz servietten shop Diana.
|
|
![]() |
|
evo par noviteta
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Radovi su puuuuuuno lipi, svaka čast!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |