Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za moju dušu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za moju dušu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 125>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2011 u 21:40
Napokon je ,tvoj vrt napio se kiše.
Sve će ponovno pokazati svoju ljepotu,ali tu je i minus.....
To je život.Želi ti što manje štete,da se možemo opet odmarati gledajući tvoj vrt koji nam hrani dušu.
(dobila sa vezom Korjenko-Triša,prekrasnu travu-nije šaš,od tebe)Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 21:33
Lijepo ti je sve unatoć suši.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 23:28
Unatoč suši jako lijepo.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 09:05
sukulenti i sedumi su prekrasni, pa to su biljke i stvorene za takvu sušuThumbs%20Up vrt ti je lijep i bez cvatućih biljaka, s njima bi se možda samo gnjavio uzalud, meni u mom vrtu dođe povremeno želja da sve počupam i bacim, pa da ostane samo trava i grmlje, ali to je trenutna situacija, popravit će se kad dođe kišno razdoblje..
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 01:00
Muhle uvijek puno lijepih motiva iz tvog vrta...Nažalost i kod tebe se vide posljedice ove dugotrajne suše i sparine...Nadajmo se da je to i završilo i da ćemo konačno dočekati i kišu....Biti ćemo sretni mi a biljke će konačno živnuti...smile92
sutra je novi dan
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 23:56
Jadne hoste, bas su ti dobile dobro po rep! ova susa je vise nesnosljiva! Kod tebe jos i koja kap padne, mene sve zaobilazi vec mjesecima :/
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 20:17
Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

preprelijepo i očaravajuće
Hvala za nar,pogledala sam na žalost ne podnosi moju kontinentalnu klimu :(

Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 18:43
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 18:43
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 18:42
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 18:41
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 18:39
Hvala Vam svima na posjeti i lijepim komentarima.Meni se čini da možda neki put malo pretjerujete sa pohvalama jer vrt u cijelini nije baš jako esteski sređen.Već sam napisao da sam u vrt uložio oko dvadesetak godina aktivnog rada,ali napominjem da čovjek ne može imati uvijek sve u životu.Trenutno u vrtu imam jako malo cvatućeg bilja jer je velika suša,zalijevam svaki drugi dan samo da održim sadnice na životu.Magnolije i tulipanovac da nisam zalijevao vjerojatno bi se bili potpuno posušili.Lijep pozdrav svima!!!

arim
Prošle dvije godine kod mene je bilo od 10 - 12 ispod nule ali zima nije puno trajala,nije bilo nikakvih oštećenja na naru.Pogledajte malo pod nazivom Punica granatum ´Legrellei`.

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 14:29
[QUOTE=muhlenbergia][/QUOTE
oduzima dah prelijepo
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 13:52
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

Prekrasno! Je li to nar? Embarrassed
prelijepo,kako podnosi minuse i gdje ima kupiti
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 16:34
jeste raj
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2011 u 12:56
Bako, i ja se pitam...............jer da jest raj......je!
Skidam kapu!smile120
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2011 u 12:17
jako dobro pitanje baka i mene to zanima jer gledam i divim se, i pitam se... i onda se opet samo divim ;)))
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2011 u 11:31
Meni je, zapravo gledajući ove zadnje slike, palo na pamet pitanje: Koliko godina ti je trebalo za učinit ovaj raj na zemlji?Smile
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2011 u 10:09
Što reći na ovu ljepotu, a da već nije rečeno, tražim riječi ali ovdje su riječi suvišne. Odmaram dušu šetajući tvojim rajskim vrtom. Hvala Ti što prekrasnim fotografijama dijeliš ovu ljepotu s nama. Listam tvoje stranice i neprestano se pitam... koliko je samo truda uloženo da bi se postiglo ovako nešto, novac neću ni spominjati. Pozdravljam Te i s nestrpljenjem iščekujem nove fotke.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2011 u 09:33
Ja svratila samo malo da nahranim dušu...Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 125>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,285 sekundi.