Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 125> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napokon je ,tvoj vrt napio se kiše.
Sve će ponovno pokazati svoju ljepotu,ali tu je i minus.....
To je život.Želi ti što manje štete,da se možemo opet odmarati gledajući tvoj vrt koji nam hrani dušu.
(dobila sa vezom Korjenko-Triša,prekrasnu travu-nije šaš,od tebe)
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepo ti je sve unatoć suši.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Unatoč suši jako lijepo.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sukulenti i sedumi su prekrasni, pa to su biljke i stvorene za takvu sušu
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Muhle uvijek puno lijepih motiva iz tvog vrta...Nažalost i kod tebe se vide posljedice ove dugotrajne suše i sparine...Nadajmo se da je to i završilo i da ćemo konačno dočekati i kišu....Biti ćemo sretni mi a biljke će konačno živnuti...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Jadne hoste, bas su ti dobile dobro po rep! ova susa je vise nesnosljiva! Kod tebe jos i koja kap padne, mene sve zaobilazi vec mjesecima :/
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Vam svima na posjeti i lijepim komentarima.Meni se čini da možda neki put malo pretjerujete sa pohvalama jer vrt u cijelini nije baš jako esteski sređen.Već sam napisao da sam u vrt uložio oko dvadesetak godina aktivnog rada,ali napominjem da čovjek ne može imati uvijek sve u životu.Trenutno u vrtu imam jako malo cvatućeg bilja jer je velika suša,zalijevam svaki drugi dan samo da održim sadnice na životu.Magnolije i tulipanovac da nisam zalijevao vjerojatno bi se bili potpuno posušili.Lijep pozdrav svima!!!
arim Prošle dvije godine kod mene je bilo od 10 - 12 ispod nule ali zima nije puno trajala,nije bilo nikakvih oštećenja na naru.Pogledajte malo pod nazivom Punica granatum ´Legrellei`. ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jeste raj
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bako, i ja se pitam...............jer da jest raj......je!
Skidam kapu!
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
jako dobro pitanje baka i mene to zanima jer gledam i divim se, i pitam se... i onda se opet samo divim ;)))
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Meni je, zapravo gledajući ove zadnje slike, palo na pamet pitanje: Koliko godina ti je trebalo za učinit ovaj raj na zemlji?
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Što reći na ovu ljepotu, a da već nije rečeno, tražim riječi ali ovdje su riječi suvišne. Odmaram dušu šetajući tvojim rajskim vrtom. Hvala Ti što prekrasnim fotografijama dijeliš ovu ljepotu s nama. Listam tvoje stranice i neprestano se pitam... koliko je samo truda uloženo da bi se postiglo ovako nešto, novac neću ni spominjati. Pozdravljam Te i s nestrpljenjem iščekujem nove fotke.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ja svratila samo malo da nahranim dušu...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |