Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi i ostale biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi i ostale biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 77>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 22:21
sukulente sam ti već hvalila pa ću ovaj put pohvaliti ruže - ako su te proljetos iznevjerile, sada se iskupljuju

baš su lijepe

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 22:25
kamenjar meni se sve sviđa i mislim da ti odlicno ide posebice kaktusi i sukulenti, imas zavidnu kolekciju.... Thumbs%20Up sto se tice ruza ja se nikada ne zabrinjavam sto se tice cvatnje... moje su ove godine prvu cvatnju dale mizeriju, onda su se iskupile u drugoj cvatnji a sada opet slabasno.... najvaznije mi je samo da na vrijeme primjetim kada ih napadnu usi pa ih zastitim, tj. pospricam i to je to . . .  SRETNO Thumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 22:26
evo još malo ruži,nisu liejpe natalija ,vidit ces kad dođeš ,nisu mi onak zdrave kao sto sam navikla da mi budu ,al dobro je ,nisam ni ja uvjek kako drugi hoće hahaha

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 22:29
Neznam zašto se žališ,pa ruže lijepo izgledaju,Dobro nisu zdrave kako si se ti navikla,ali oporavit će se,pa će sljedeće ljeto biti ljepše i zdravije.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 22:31

hvala ti monny ..meni je pjegavost uništila ruže ,morala sam ih pola orezat i bacit

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 22:35
a ovaj oleander baš jako volim
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 22:39
meni najdraže ove dvije
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 22:42
evo mojih sukulenata ,ovaj mi cvjeta već jako dugo
mali kaktus ,gledala sam da uslikam samo najljepše dijelove hehhe..da,na ljeto će to bit druga priča,preventivna zaštita već krajem travnja
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 22:50
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 22:55

ostali kaktusi nek čekaju sutra ,evo za kraj moja ljepotica druga palma

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2011 u 04:42
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

evo mojih sukulenata ,ovaj mi cvjeta već jako dugo
mali kaktus ,gledala sam da uslikam samo najljepše dijelove hehhe..da,na ljeto će to bit druga priča,preventivna zaštita već krajem travnja
Zbilja je prelijep, a najvažnije, ne vidim mu bodljice! Wink
Time is something you can never get back..
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2011 u 08:09
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2011 u 11:56
Ako je ovo "početak", kako će tek raskošan biti nastavak priče?
Lijepo izgleda, svaka čast. A vidim da si kolekcionar lončanica. Imaš već popriličnu zbirku.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2011 u 20:22
Vidim da ću morati češće dolaziti u vrt. Ima tu svega krasnoga..... s nestrpljenjem očekujem nove slike!
Život je more...
Na vrh
hanaK View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 216
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hanaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2011 u 20:42
tek sam danas vidila da si otvorila svoju temu.
prekrasno, kao što znaš moji favoriti kaktusi i sukulenti, a i ostaloThumbs%20Up
Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 11:27
prekrasno je i ruže i kamenjar, šta će tek poslije biti pravi cvijetni raj
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 15:27

misty-da ,hvala ti,i ja volim taj sukulent,najviše zbog toga što mi bez problema bude van

GT smile78
mali gogo,nastavak ćemo sačekat do proljeće tj jeseni dok posadim i uredim dio travnjaka gdje planiram vrt sa biljkama.za sad samo imam ruže i sukulente jer jedino to je moglo izdržat moje odsustvo od par dana
ovčice samo ti meni dođi Smile
hanak ,hvala ti,baš neki dan gledam kraššula koja ti se sviđa ima bebe ,al čekam da bude još šta da ti pošaljem
bina hvala ,šta će biti vidit ćemo ,malo virkam ,tražim ideje ,planiram,pa na jesen krećem u akciju Smile

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 15:32
evo malo sukulenata i kaktusa posađenih u teglicama
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 15:36

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 15:40
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 77>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.