Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 77> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sukulente sam ti već hvalila pa ću ovaj put pohvaliti ruže - ako su te proljetos iznevjerile, sada se iskupljuju
baš su lijepe |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
kamenjar meni se sve sviđa i mislim da ti odlicno ide posebice kaktusi i sukulenti, imas zavidnu kolekciju....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
evo još malo ruži,nisu liejpe natalija ,vidit ces kad dođeš ,nisu mi onak zdrave kao sto sam navikla da mi budu ,al dobro je ,nisam ni ja uvjek kako drugi hoće hahaha
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Neznam zašto se žališ,pa ruže lijepo izgledaju,Dobro nisu zdrave kako si se ti navikla,ali oporavit će se,pa će sljedeće ljeto biti ljepše i zdravije.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala ti monny ..meni je pjegavost uništila ruže ,morala sam ih pola orezat i bacit ![]() |
|
![]() |
|
a ovaj oleander baš jako volim
![]() |
|
![]() |
|
meni najdraže ove dvije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo mojih sukulenata ,ovaj mi cvjeta već jako dugo
mali kaktus ,gledala sam da uslikam samo najljepše dijelove hehhe..da,na ljeto će to bit druga priča,preventivna zaštita već krajem travnja
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ostali kaktusi nek čekaju sutra ,evo za kraj moja ljepotica druga palma ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ako je ovo "početak", kako će tek raskošan biti nastavak priče?
Lijepo izgleda, svaka čast. A vidim da si kolekcionar lončanica. Imaš već popriličnu zbirku.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Vidim da ću morati češće dolaziti u vrt. Ima tu svega krasnoga..... s nestrpljenjem očekujem nove slike!
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
tek sam danas vidila da si otvorila svoju temu.
prekrasno, kao što znaš moji favoriti kaktusi i sukulenti, a i ostalo
![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasno je i ruže i kamenjar, šta će tek poslije biti pravi cvijetni raj
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
misty-da ,hvala ti,i ja volim taj sukulent,najviše zbog toga što mi bez problema bude van GT
![]() mali gogo,nastavak ćemo sačekat do proljeće tj jeseni dok posadim i uredim dio travnjaka gdje planiram vrt sa biljkama.za sad samo imam ruže i sukulente jer jedino to je moglo izdržat moje odsustvo od par dana
ovčice samo ti meni dođi
![]() hanak ,hvala ti,baš neki dan gledam kraššula koja ti se sviđa ima bebe ,al čekam da bude još šta da ti pošaljem
bina hvala ,šta će biti vidit ćemo ,malo virkam ,tražim ideje ,planiram,pa na jesen krećem u akciju
![]() |
|
![]() |
|
evo malo sukulenata i kaktusa posađenih u teglicama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |