Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 37> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lovro, jako dugo si izdržala!!!! Sada još samo kaži da je CRVENI!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasni mocvarci svaka vam cast stvarno prva liga su ja ih nemam ali imam obicne hibice :)
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Procval sam!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lovro! Znam da si sada sretna....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I moji močvarci sijani ovog proljeća su počeli cvijetat. Dobila sam sjeme od jedne divne osobe sa drugog foruma. Posadila sam 7 komada, 5 u vrt, a dva u tegle. Do sada su mi procvijetala četiri i niti jetan cvijet nije isti.
Evo pogledajte, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Zanimljivo je to što je sjeme sa jednog grma. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
VAU!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Tikvić, prekrasni su. To je baš čudno. Kod nekoga cvjetaju tek druge godine. Da li su to različite biljke?
|
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Da biljke su različite i svaki cvijet je na svoj način lijep.
Skoro svaki cvijet koji je ocvao, formirao je čahuru sa sjemenom. Milice znam koliko ih želiš, bit ćeš prva kojoj ču poslati sjeme. |
|
![]() |
|
O, Tikvić, sada si me ostavila bez riječi. Hvala ti, što misliš na mene.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lovro i Tikvić predivne hibiće imate
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja sam dobila mocvarni od Tikvic , nazalost nisam imala s njim srece ! Sjeme mi nije izaslo ali zato druge stvari s uspjehom !
|
|
![]() |
|
Milice draga mene pamćenje baš i ne služi dobro, zato se ti pobrini da ispoštujem obećano. Pošalji mi adresu sredinom rujna.
Konte, moji hibiskusi su na cjelodnevnom suncu i svaki ih dan zalijevam, zato su izrasli jako veliki i cvijetaju mi četiri mjeseca nakon sjetve. Draga Gute na jesen ti ponovo šaljem sjeme močvarca, jednom će uspjet! |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Ovi tvoji močvarci samo izmamljuju svojom ljepotom uzdahe,prelijepi su.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
evo malo i mojih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Koja cvijetna raskoš Bromelija! Predivni su !!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mogu na sve reći samo ovo:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
prepre lijepiii
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Bok ljudi ja sam nova na ovom forumu, gledam ove vaše hibije i moram priznati da su fantastični, odnedavno sam i ja vlasnica takvih, ali moji su crveni i još su bebe u razvitku.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |