dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 222> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dana s si nas počastila, većinom, žuta-lila kombinacijom!
Baš su lijepi cveteki!!! A kaj radiš s krumpirkom da je tak bucmasti??? Moj ima cvjetova, al samo na krajevima grana!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti
![]() Anaida,znaš da te tvoje mjesto uvijek čeka
![]() Free,jesam li te uspjela zaraziti
![]() Mari,hvala na lijepim željama
![]() Otok,bit će još bonusa
![]() |
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mali kaktusicu ,
kaktusi su ti velicanstveni ali su i ruze predivne ! ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno je vidjeti toliko ruža na jednom mjestu i u cvatu, divne su, ali meni se sviđa i sve ostalo, cinije daju neku veselost u tom svom šarenilu |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kaktusek moja, kod tebe je zaista prekrasno, a ja sam već zauzela poziciju u sjenici.. Do utorka šaljem pozdrav!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako nisam kaktusljubac, mislim da ću zbog tebe morati zavoljeti i kaktuse, jer su preslatko ovako rasvijetani!!!! Jer ove slikice rascvijetanih kaktusića su , jednostavno, preslatke, medene!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Kaktusek stvarno je predivno kod tebe
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zbilja se ne zna koji je ljepši
![]() a i ![]() Želim ti sve najbolje za tvoj imendan ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasan vrt Mali Kaktus, još svaki put kao bonus dobijemo i rascvjetani kaktus
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne slikice, ljetne, cvjetne i sretne
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasan cvijet kaktusa roza i bijeli
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divno, zeleno, rascvijetano, okupano suncem! ružičnjak i
kaktusi kao i uvijek predivni , nisi ti za ludu mali kaktus! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Kaktusi su predivni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Kaktusiću preljepa kolekcija rascvjetanih kaktusa, ruža, orhideja i ostalog cvijeća....Prava si majstorica...
![]() ![]() ![]() Nisam dugo bila kod tebe pa nisam znala da ti je tuča oštetila biljke....Žao mi je ali se nadam da su se već i oporavile
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prekrasni su ti kaktusi i lijepe si fotografije napravila. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |