OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 314315316317318 374> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepi darovi sa sjevera i sa juga od tvojih družica su stigli!!
p.s. bravo za stolac!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
stvarno prekrasno
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Sve Ti je prekrasno,a kaktusići...
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Sukulenti ,koprive ,vodenike ,hortenzije ,.... sve je predivno jednom riječju opisano
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Svima zahvaljujem i pozdravljam vas ovim slikama koje sam jutros slikala
Bor je zaslužan za malo hladovine u mom dvorištu ![]() Ali bor je zaslužan i za ovakve prizore, sve je zasuto iglicama ![]() Sve starije cikasice odlučile su da ove godine neće listati, imaju plod ![]() ![]() ![]() Ovaj korov nikada ne čupam jer mi se sviđa cvijet ![]() ![]() Sirotica se raširila ![]() A ova šarena se je umislila da je ona nešto posebno pa puno sporije raste ![]() Mini maćuhice su se same zasijale i sad ponovno cvjetaju, samo nisu više mini, nego minimini ![]() Ima i malo vitamina - aronija ![]() I za kraj imam jedno pitanje - je li ovo stolisnik? Imala sam ih u vrtu, nikada nisu cvjetali, jedan je narastao u brdu i procvao, samo sam sad u nedoumici da li je to uopće to ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasno
![]() uvijek sam slušala da je bor smrt za dvorište - da ispod njega ništa ne raste, da je zbog njega lošija zemlčja, da je sve prljavo od njega... a sad vidim da to nije i ne mora biti tako, tvoj je jako koristan, em što čini sjenu i spasi za ove žege, em što svojim pokrivačem od iglica malčira tlo prva liga ![]() a ovo na zadnjoj slici po listu je stolisnik, a i po cvijetu a cikasi su ti mrak ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako su ti lijepe cikasice!!! stolisnik je prekrasan, a bor, ispod posadi nešto šta treba kiselu zemlju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Već sam razmišljala šta je s tvojim cikasicama,vidim da se ljutiš na njih.
![]() Nisam znala da ima i šatirana sirotica,baš je lijepa,a naravno i zelena je lijepa,da se ne naljuti.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
taman mi je dobro došla ova stolica da sjednem i odmorim nakon duuuuge šetnje kroz tvoj vrt, a to je zato što ne stižem redovito u drage mi vrtove
![]() predivni ljiljani, hortenzija (pojma nisam imala da postoji crvena), sukulenti onako lijepo posloženi, echeverie na hrpi su famozne pogotovo one špičaste, cikasice koje čekaju zid,amarilis bez zemlje (meni ne cvate ni u zemlji ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo me polako natrag
![]() ma uvijek volim šuljet se po tvom vrtu divna je sijenovita gredica ,pa kako ti tako uspijeva cvijeće od bora pa ja koliko god skupljala te iglice cvijeće mi polako odumire ,sukulenti su ti zakon inače tvoja-moja hortenzija je napokon došla k sebi i čak mi podarila mali bijeli cvijetak juhuu
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
morala sam prosetati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
naravno da je meni kod tebe uvijek drago doći jer znam da ću uživati u šetnji, cikasice su |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrućine i suša učinile su svoje, ali nakon malog predaha vrt kao da je opet malo oživio
Raščupani mak ![]() Plumbago ![]() ![]() Zaboravila sam ime ovog lijepog lila cvijeća ![]() Vrtni hibiskus slabo mi ove godine cvjeta ![]() Grčki oleander ![]() ![]() ![]() Lobelija trajnica (bar sam je kupila pod tim nazivom) ![]() I za kraj ova vesela skupina ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sad će biljčice malo lakše disati
![]() simpa je ta lobelija, još samo preostaje pričekati iduću godinu i vidjeti da li je trajnica ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne boje tvojeg vrta.. Uvijek rado dođem zaviriti na svaku tvoju slikicu jer znam da se na njoj nalazi pravo cvjetno bogatstvo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
na svim slikama su vesele skupine
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Po tvojim biljkama se uopće ne vidi da je kod tebe suša,lijepo ti je sve rascvjetano
![]() Kod tebe mak još uvijek cvate?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 314315316317318 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |