Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 243> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
je!
hvala
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vesna34 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Sanvitalia sp., zar ne?
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
može jedan padobranski ulet?
može mi netko reći koja je ova biljčica sa žutim cvjetićima (sliku posuđujem od nanice sa teme o tamjanu)?
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
predivnu biljku imaš i čuvaj ju , a ostalo ćeš sve ubrzo naučiti...velika većina nas nije se baš snalazila u početku.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
laki74 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
kao što rekoh novi sam na forumu tako da sam zadovoljan da sam uspeo staviti sliku ikako! uglavnom HVALA VAM SVIMA
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Amaranth 'Molten Fire' (Amaranthus gangeticus)
Amaranthus tricolor var. salicifolius 'Early Splendor' |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Meni liči na Amaranthus tricolor,ali nije tricolor nego neki crveni varijetet.
|
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Kao prvo stavi sliku kako treba ...
![]() |
|
![]() |
|
laki74 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Pozdravljam forumaše,novi sam i prijavio sam se da bi probao saznati kako se zove ova biljka? Znam samo da je donešena iz Švicarske!!! [IMG]http://imageshack.us/photo/my-images/853/abcd0011z.jpg/" />
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mrai, nažalost nije vrtna šparog, e da bar je...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
čini mi se da je ovo vrtna šparoga (asparagus officinalis)
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
definitivno nije jasmin. solanum... imaju skroz drugačije listove
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
da ti na prvoj sličici nije jasminoidni solanum koji sam ti poslala prošle godine...no, ne tvrdim, zaista se slabo vidi
![]() |
|
![]() |
|
pozna li netko ove biljke?
neka penjačica... nemam pojma odakle mi, izniknula u teglici od lani ![]() ![]() slike su malo mračne, ali vidi se forma lista i ovo... ne znam čak jesu li obje biljke korovi ![]() i još jedna potvrda - je li ovo sa žutim cvjetićem trava iva? ![]() |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Hvala vama što obogaćujete forum novim biljkama.
|
|
![]() |
|
trava, puno hvala na informaciji...otkinula sam nekoliko malih grančica i piknula u zemlju pa ćemo vidjeti hoće li se primiti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hvala, trava. To je to! Proguglala sam pod tim imenom i našla ovdje
I listovi moje biljčice rastu gotovo simetrično kao ovi na slici. Baš mi je drago da sam je kupila, mislim da će biti prekrasna kad naraste. Inače, volim biljke koje samo svojim zelenilom ukrašavaju okolinu. :) |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Andina,to bi mogla biti Fatshedera lizei -bršljanolisna aralija,najviše mi na to sliči.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Zahvaljujem adminu i dmirce12. I mislila sam da je neki bršljan, ali nisam nigdje na netu našla takav s "kovrčavim" listovima. Možda će biti prepoznatljiviji kad se razgrana. :)
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
andina i ja bi rekao da je to jedna vrsta hedere.... a sada tocno koja je bi trebala malo bolja slika i malo vise istrazivanja
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |