Mali bilogorski vrt |
Odgovori
|
Stranica <1 136137138139140 165> |
| Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru
Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 14:15 |
|
bokić Bromi, vau Nero, slatki mali pizdek, baš je premedeni...s obzirom da sam imala dva mjeseca zaostatka nisam znala da imaš novog ljubimca...mogu si samo pokušati zamisliti koliko je zaigran i razigran
Nego draga, imaš ti i cvijeća osim peseka, hehehe... lijepoga i prelijepoga i veličanstvenoga i čarobnoga i sve, sve naj haj...uostalom to ti i vrlo dobro znaš...naravno da sam zadivljen i hibijima i alstromerijama i bugicama i ruselijama...ali moram iskazati posebno divljenje tvojoj ceropegiji...e tako nešto predivno još nisam vidjela...pa koliko je stara?
Slatkiš mi je i tvoj crveni heliantemum, niska biljkica čija ljepota ne dolazi možda toliko do izražaja pored tako moćnih ljepotica...preslatki beloperone, nisam ni znala da ima i žuta varijanta, vidjela sam ga i kod flavije, baš je zgodan...a poseban naklon ide tvojim divnim ehinaceama u koje sam se ovo ljeto baš posebno zapiknula, zaista su nevjerojatno lijepe...Bromi draga, moje iskreno divljenje
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 14:29 |
|
kod tebe veselo i živahno, kao da se ne nalazimo na pragu kolovoza, već negdje u travnju!
|
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
blue sky
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 21:59 |
|
mislim da je sve za pohvalu ,šetnja je bila ugodna i sačuđenjem i divljenjem
|
|
![]() |
|
gute Fee
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 23:47 |
|
Bila sam opet malo kod tebe i ponovo sam odusevljena ! Na prvi pogled se vidi koliko si rada i ljubavi investirala u svoj vrt ! Predivno !
|
|
![]() |
|
anči39
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 23:51 |
|
Bromi vidjela sam baš mi je drago
Znaš li da više uživam u tvome dvorištu i cvijeću nego u vlastitom
![]() |
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bromelija
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 19:58 |
|
drage moje hvala na posjeti i lijepim riječima
rado ste viđene gošćeretriver sara toliko si me nahvalila da ću se uobrazit....Neron je na kratko bio moj ljubimac jer se desila ljubav na prvi pogled između njega i moje snahe i tako je završio kod njih ja sam samo bebisiterica po potrebi, a to radim sa užitkom...inaće Neron je Cezarov sin prava je maza..... ceropegijia je stara nekih šest godina, brzo raste tako da je moram povremeno prikratit puno sam je podijelila..što je više dijelim bolje raste... ![]() ehinacea je i mene dojmila posebno bijela ali nikako naići na nju....sijala sam nekoliko vrsta, a nikle su samo 4 sad čekam iduće ljeto da vidim kakve su |
|
![]() |
|
bromelija
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 20:14 |
|
Nekoliko biljaka koje me vesele ovih dana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru
Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 20:37 |
![]()
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
milica7
Cvjetni guru
Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 20:42 |
|
Prekrasne biljke. Vigna će za koji dan potpuno otvoriti cvijetiće. U jednom rasadniku tu biljku zovu djevojački uvojci, to mi je ljepše nego "vadičep" kako je isto zovu. Kod moje još nema naznaka za cvjetanje. Koliko je tvoja stara?
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lovro
Neukroćena biljka
Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 21:13 |
|
AJMEEEEE!
|
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon
administrator
Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 22:16 |
|
divno, divno, predivno
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 23:08 |
|
draga Bromi, ni sama ne znam koliko sam se stranica vratila unatrag i nauživala se ljepote tvog cvijeća
ma stvarno je botanički vrt u malom i sve predivno raste i cvate vidla sam da si močvarka presadila u vrt, a zahvaljujući našoj zajedničkoj prijateljici i ja ga imam, ali mi je za sada u tegli i u sjeni jer me strah da ga sunce ne sprži...zanima me da li je tvoj u vrtu posađen na sunce ili sjenu i da li ga u vrtu zalijevaš? moj ima dva pupa i nadam se da će me obradovati cvijetom
|
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 12:49 |
|
Milice neznam koliko je stara dobila sam je na poklon ovog proljeća, a kupljena je kod nine i baš me je obradovala...cvijetaju i ostale dvije kod prijateljica
Lovro, Moon ![]() Kontesa moji močvarci su na punom suncu, zaljevam ga i prihranjujem kao i ostale hibiskuse...jedino što me jako veseli je što podnose niske temperature i mogu prezimiti vani jer imam puno ostalog što moram spremati... |
|
![]() |
|
Free
Cvjetni guru
Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 13:07 |
|
Isuse, koje pasiflore, hibići, močvarci....
. i mislim si kaj posegnoga pohvaliti ... .ali sve ti je tako krasno, zdravo, bujno, rascvijetano da nemogu ništa posebno izdvojiti, ali zato velika čestitka tebi za tvoj krasan vrt i prelijepo cvijeće!!! ![]() |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
bromelija
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 16:53 |
|
hvala freeland
![]() poslije dužeg traženja našla sam ime za moj cvijetak - Amaryllis belladonna ili gola dama![]() ![]() ![]() procvijetao i jedan novi hibiskus Cro Skay ![]() ![]() ![]() možda sam vam i dosadna sa močvarcima ali meni su predivni i velikog cvijeta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7
Cvjetni guru
Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 17:32 |
|
Prekrasno... močvarko, pasiflora,"gola dama" ( baš ima zgodno ime),
ništa mi drugo ne pada na pamet da napišem.....
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anči39
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 21:50 |
|
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus
Cvjetni guru
DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 22:09 |
|
Bromi,nisi dosadna,tvoji močvarni hibići su posebni,a onda prelijepe pasiflore,pa neobičan amarilis,a i ostalo vrtno cvijeće ne zaostaje za njima.Užitak je dolaziti u tvoj vrt.
|
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
jagoda
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Kolovoz 2011 u 01:19 |
|
Bromi dugo nisam bila kod tebe, ali večeras sam se nagledala tvojih prekrasnih cveteka....Prema vrstama hibija koje imaš ti si naša kraljica hibija....Ja ih imam nekoliko ali tvoji su
Na kraju moram spomenuti adeniume koji su ti prekrasni...Drago mi je da ti je procvjetao i onaj iz sjemena, baš si sretnica...Moji su svi propali pa sam tužna, ali očito sam nešto krivo radila ili možda s njima nisam imala sreće....
Zaboravila sam spomenuti poseban amarilis , baš je prekrasan i opet posebne šarene cinije, od kojih spremi koju sjemenkicu...
|
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Anaida
Cvjetni guru
Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Kolovoz 2011 u 06:42 |
|
Divni su hibiskusi svi po redu!! Ali i sve ostalo kod tebe je zaista krasno - uvijek rado zavirim i svaku slikicu dugo gledam da mi ne bi promakla neka ljepota na njoj..
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 136137138139140 165> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |