Prodajem nosače za balkonjere |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
bajz ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Srpanj 2011 u 13:48 |
nosače za balkonjere,tegle,ljestvice za penjačice,ručni rad moguća izrada po želji
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us mail: toto@globalnet.hr ili na PM |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cijene??
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
i mene zanimaju cijene, molim lijepo!
|
|
![]() |
|
bajz ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
hvala na pitanju !
Evo ovako,ovo na slikama je moj vrt i sve oko cvijeća radim sam,ne bavim se proizvodnjom tih nosača profesionalno ali sam pomislio kad već mogu i znam to napraviti zašto nebih spojio ugodno sa korisnim . Cijene ovise o potrošenom materijalu i vremenu,otprilike jednostavniji nosači oko 30 kn,zahtjevniji oko 50 kn,ljestvice 20 ovisi o dužini ,nosači ruža i tegli opet ovise o materijalu . Napravit ću nekoliko uzoraka od svega pa ću detaljnije postat,ovo su slike postojećeg pribora kojeg imam a na tu ideju sam došao tako ,jer je moja supruga i sama tražila takve stvarčice po trgovinama i nije našla što bi je zanimalo,ne velim da ih nije bilo ali ti serijski nosači izgledaju kao da će sa balkona svaki čas tegla nekome pasti na glavu :) |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
hej ja bi jedan il dva ovakva nosiva za tri il četiri viseće teglice....
javote mi cijenu na pp.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |