Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prodajem nosače za balkonjere
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prodajem nosače za balkonjere

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bajz View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bajz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prodajem nosače za balkonjere
    Objavljeno: 30 Srpanj 2011 u 13:48
nosače za balkonjere,tegle,ljestvice za penjačice,ručni rad moguća izrada po želji

Uploaded with ImageShack.us

mail: toto@globalnet.hr ili na PM
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 13:10
cijene??
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 19:08
i mene zanimaju cijene,  molim lijepo!
Na vrh
bajz View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bajz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2011 u 10:05
hvala na pitanju !

Evo ovako,ovo na slikama je moj vrt i sve oko cvijeća radim sam,ne bavim se proizvodnjom tih nosača profesionalno ali sam pomislio kad već mogu i znam to napraviti zašto nebih spojio ugodno sa korisnim .

Cijene ovise o potrošenom materijalu i vremenu,otprilike jednostavniji nosači oko 30 kn,zahtjevniji oko 50 kn,ljestvice 20 ovisi o dužini ,nosači ruža i tegli opet ovise o materijalu .

Napravit ću nekoliko uzoraka od svega pa ću detaljnije postat,ovo su slike postojećeg pribora kojeg imam a na tu ideju sam došao tako ,jer je moja supruga i sama tražila takve stvarčice po trgovinama i nije našla što bi je zanimalo,ne velim da ih nije bilo ali ti serijski nosači izgledaju kao da će sa balkona svaki čas tegla nekome pasti na glavu :)
Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2011 u 23:00
hej ja bi jedan il dva ovakva nosiva za tri il četiri viseće teglice....
javote mi cijenu na pp.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.