Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 165> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno... močvarko, pasiflora,"gola dama" ( baš ima zgodno ime),
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala freeland
![]() poslije dužeg traženja našla sam ime za moj cvijetak - Amaryllis belladonna ili gola dama![]() ![]() ![]() procvijetao i jedan novi hibiskus Cro Skay ![]() ![]() ![]() možda sam vam i dosadna sa močvarcima ali meni su predivni i velikog cvijeta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Isuse, koje pasiflore, hibići, močvarci....
![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Milice neznam koliko je stara dobila sam je na poklon ovog proljeća, a kupljena je kod nine i baš me je obradovala...cvijetaju i ostale dvije kod prijateljica
Lovro, Moon ![]() Kontesa moji močvarci su na punom suncu, zaljevam ga i prihranjujem kao i ostale hibiskuse...jedino što me jako veseli je što podnose niske temperature i mogu prezimiti vani jer imam puno ostalog što moram spremati... |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Bromi, ni sama ne znam koliko sam se stranica vratila unatrag i nauživala se ljepote tvog cvijeća
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno, divno, predivno
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
AJMEEEEE!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prekrasne biljke. Vigna će za koji dan potpuno otvoriti cvijetiće. U jednom rasadniku tu biljku zovu djevojački uvojci, to mi je ljepše nego "vadičep" kako je isto zovu. Kod moje još nema naznaka za cvjetanje. Koliko je tvoja stara?
|
|
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Nekoliko biljaka koje me vesele ovih dana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala na posjeti i lijepim riječima
![]() retriver sara toliko si me nahvalila ![]() Neron je na kratko bio moj ljubimac jer se desila ljubav na prvi pogled između njega i moje snahe i tako je završio kod njih ja sam samo bebisiterica po potrebi, a to radim sa užitkom...inaće Neron je Cezarov sin prava je maza..... ceropegijia je stara nekih šest godina, brzo raste tako da je moram povremeno prikratit puno sam je podijelila..što je više dijelim bolje raste... ![]() ehinacea je i mene dojmila posebno bijela ali nikako naići na nju....sijala sam nekoliko vrsta, a nikle su samo 4 sad čekam iduće ljeto da vidim kakve su |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bromi vidjela sam baš mi je drago
![]() Znaš li da više uživam u tvome dvorištu i cvijeću nego u vlastitom
![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bila sam opet malo kod tebe i ponovo sam odusevljena ! Na prvi pogled se vidi koliko si rada i ljubavi investirala u svoj vrt ! Predivno !
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
mislim da je sve za pohvalu ,šetnja je bila ugodna i sačuđenjem i divljenjem
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kod tebe veselo i živahno, kao da se ne nalazimo na pragu kolovoza, već negdje u travnju!
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
bokić Bromi, vau Nero, slatki mali pizdek, baš je premedeni...s obzirom da sam imala dva mjeseca zaostatka nisam znala da imaš novog ljubimca...mogu si samo pokušati zamisliti koliko je zaigran i razigran
![]() Nego draga, imaš ti i cvijeća osim peseka, hehehe... lijepoga i prelijepoga i veličanstvenoga i čarobnoga i sve, sve naj haj...uostalom to ti i vrlo dobro znaš...naravno da sam zadivljen i hibijima i alstromerijama i bugicama i ruselijama...ali moram iskazati posebno divljenje tvojoj ceropegiji...e tako nešto predivno još nisam vidjela...pa koliko je stara?
Slatkiš mi je i tvoj crveni heliantemum, niska biljkica čija ljepota ne dolazi možda toliko do izražaja pored tako moćnih ljepotica...preslatki beloperone, nisam ni znala da ima i žuta varijanta, vidjela sam ga i kod flavije, baš je zgodan...a poseban naklon ide tvojim divnim ehinaceama u koje sam se ovo ljeto baš posebno zapiknula, zaista su nevjerojatno lijepe...Bromi draga, moje iskreno divljenje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Pre4prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hvala vam drage moje
![]() milice to sam dobila od moje prije nisam nikad prije vidjela takvu biljku, a dijeli se lukovicama...posadila sam je jesenas i u proljeće je istjerala lišće koje se poslije osušilo nekako kao i od narcisa i evo sada istjerala ove batine vidjet ćemo dalje ni ja je još nisam vidjela rascvijetanu... što se tiće vigne caracale prepuna je pupova i jedva čekam da se u potpunosti rascvijeta... |
|
![]() |
|
Oduševljena sam prekrasnim cvijećem, močvarcima i vignom, kod mene još nema naznake za cvjetanje, veselim se što će makar tebi procvjetati da vidim slike prave biljke a ne sa neta. Imam i pitanje: za onu biljku , sličnu amarilisu, što ne znaš kako se zove, gdje si nabavila,jel' ima neke lukovice ima li sjeme?
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |