LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 111> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasno cvijeće, a orhideja je za 10, a ako te MM izbaci, dođi k meni i ponei cijeli vrt i sve lončanice
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala, hvala svima
![]() Anastazija, obavezno dolazim i ne puštam mu vaze ![]() Naručim kamion i sve ide kod tebe ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Predivna je! Ako te TM izbaci dođi k meni, ali ne zaboravi uzeti sve svoje tegle ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
šta se dijeli ovdje da je takva navala kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Još jedna vaza u Lorinoj kolekciji... ![]() Predivna je orhideja. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kako ti je lijepa lovina |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Veliki
![]() Dr<age moje zarazile ste me s kaktusima, zarazile ste me sa sukulentima. Sada sam prešla na orhideje.... Najnoviji ulov od jutros / za sada sam na Phanaelopsisima/ ![]() ![]() Ako me MM izbaci iz kuće, dolazim kod nekoga od vas ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam sam prosetala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Lori i B,
Svratila ti malo u vrt,poslije kiše 12 litre na metar-kvadratni.tvoje su biljke duple,
Vrijedna moja čarobnice.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koliko li se samo lijepog cvijeća šepuri kod tebe, mora da si jako ponosna!!!!!!!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Drage moje lijepo vas je vidjeti kako šećete mojim vrtom
![]() Je, je Triša, nešto je zalutalo. A "gospon" B. nek se samo usudi dirnut u moje cvijeće ![]() |
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Uvjek s ogromnim zadovoljstvom prošetam tvojim vrtom i svaki put vidim nešto novo, još ljepše , ako ljepše uopće može biti.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jučer nakon kave sigurno je neka nova biljka zalutala u tvoj brt, a da je bilo po gospodinu B, koliko toga bi mi bile odnijele, a ovako su samo neki, nešto "slučajno" počupali....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nema se tu šta reći - bravo Lora, cvijeće ti je krasno
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
ajme, ća san gušta!!!
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora sve ti je lijepo nakon kiše..
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma treba to vidjeti uživo!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Scabiosa se razmnožava na proljeće dijeljenjem a može i sjemenom. Ja je imam ove godine prvi puta. Kad je stigla do mene je bila neugledna i totalno izdužena. Porezala sam sve, pregledala korijenje koje je bilo zdravo, presadila i sada je već veliki grmić..... U jesen praznim tri vaze iz kojih biljke idu u vrt, moram već sada razmišljati koje trajnice, grmiće ili što u njih ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |