Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 120> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koliko šarenila i prekrasnog cvijeća!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Potpisujem Trišu!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga Lovro ovo je zaista nešto čudesno...
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Lora, Otok, moramo otvoriti društvo ljubitelja HM!
![]() Bako, tak je najbolje, da se koji cvjetić ne uvrijedi! ![]() ![]() ![]() GT, kakti da je pri tej gorše! ![]() Sara, znači na slijedećoj kavici obrađujemo obiteljsko stablo!!! Baka mi je rođena 1917., još je živa i pametna, na sreću! No, o tome drugi put, kak velim, na jednoj kavici, gdje....gdje se prvi put sretnemo!!!! ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Taman sam pronašla ime tvoje narančaste ljepotice, ali evo tajna je otkrivena. A da je prekrasna, je.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Varaždinka, domovine kći, bormeč ti lijepe rediš ovu našu domaju!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma meni se sviđa sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() Posebno me očarao Haemanthus multiflorus! ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Saro, u tvojoj svaštari pročitala sam da su ti roditelji rođeni u Vitešincu!
I moja baka i mama također! Ko zna, možda smo i rođakinje! ![]() Klivije još dvije čekaju na cvatnju, jedna iz ovog "kompleta", a druga od Free! Za sad ništ ne kazuju, al ko zna!!! Free, free, klivije, ne kivi! ![]() Milice, mislim da su bile neke sićušne loptice, al bumo pričelake! Pa, znaš da ak bu kaj, čuvam ko blago!!! |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ima li sjeme ona narančasta ljepotica?
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
koji kivi!!!
![]() A meni je procvao tvoj hibić. bijeli sa tamnocrvenom sredinom!! Ima još pupoljaka kao u priči!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Blue sky, Silvestra, ivna, baš lijepo kaj ste došle!!!!
![]() Od zadnji put su mi slike"narasle"! Moram ih prepravljati! Neznam kak je došlo do toga! Narančašta čupavica, kak veli ivna, i dalje lijepo napreduje!!! |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Imaš lijepo cvijeće Lovro ali ona narančasta(bar mi se čini da jest narančasta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Lovro,sve sam pogledala i mogu samo reči da je cvjetnjak
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepo ,lijepo ,lijepo...
|
|
![]() |
|
....aha...otvorio se i drugi pupoljak!!!
![]() ... jedini suncokret koji je preživio moje slučajno šišanje... ![]() ...zvjezdan se malo požurio... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nepoznati kukac u lavandi...
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |