Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 73> |
Korisnik | |
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opet sam bila na šetnji kroz tvoj vrt,danas sam izdvojila ovo
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Semira to je la minuetta.Tako izgleda kad tek krene sa cvjetanjem,kasnije cvjet skroz porozi..Imam je dugo,od green gardena je al je skroz lošeg kvaliteta.Svake godine odboluje razne bolesti.. ![]() Kaktusiću to je gigantski luk,hvala ti na posjeti! ![]() nichll i tebi pusa! |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
proči pored tvog vrta a ne svratiti i vidjeti ovu ljkepotu je grijeh, bravo za prekrasne ruže
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ova zadnja ruža je posebna.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zvončići su prekrasni plavi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Mali botanički vrt - ljiljani su me oborili s nogu, a dupli ljiljan me bacio u trans!
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Evo mene nakon jedne pauze.Hvala svima za posjetu mom vrtu..Ima slika tonu al vremena uvijek fali..
Počet cu sa ruzama.. ![]() ![]() mirisna double d.prvo bude ovakva ![]() pa ovakva ![]() ![]() ashram(topalovicka) u 3 faze ![]() ![]() ![]() penjačica westrland ![]() penjacica bijela bezimena(nastala iz reznice) ![]() heimatmelodie(topalovicka) ![]() ![]() ![]() pastele(topalovicka) ![]() pastele poslije 15 dana ![]() pascali ![]() chippendale(topalovicka) ![]() poslije par dana cvijet izgleda ovako ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
krasne su ovakve rosne
![]() |
|
![]() |
|
bidermaier(topalovicka)
![]() ![]() bidermaier garten(topalovicka) ![]() ![]() valencia ![]() rudbeckie ![]() pa ove.. ![]() pa ove ![]() ehinaceae ![]() pa ova ![]() ![]() i jos ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
stolisnik-perle
![]() i ovaj ce uskoro cvjetati,tamno crveni stolisnik ![]() stolisnik,iz mix-a ![]() i ovo je iz mix-a ![]() i ovo ![]() niska gajlardija ![]() campanula ![]() nocurak ![]() ![]() monarda crvena ![]() digitalis ![]() neveni ![]() centhrantus ruber ![]() Spiraea japonica "Dart's Red" ![]() moj mini hostinjak ![]() cvjetic cuvarkuce ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
agaphantus-afrički ljiljan
![]() ![]() cvijet yuce ![]() hortenzja moje bake,koja skoro da iz kamena raste.Hercegovackog kamena,a na njoj ima vise boja.. ![]() ![]() bijeli plumbago ![]() plavi plumbic.. ![]() visoki flox bijeli i tamno rozi ![]() ![]() mak ![]() moja hortenzija ![]() i ovo je moja ![]() papigica ![]() moja trahi(star jasmine) ![]() platycodom ![]() grancica ![]() la minuette ruza ![]() jedna od mojih fuksa ![]() stella d'oro-Hemerocallis ![]() erigeron ![]() zuti stolisnik ![]() prirodni buket :D ![]() orijentalac altari i rudbeckie ![]() moja cobeae iz sjemena,raste ko luda a nema cvjeta ![]() Tibouchina,nastala iz reznice( jedna divna dusa je zapelcala) ima pup ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Jedna od 3 lantane koje imam,al samo ova cvjeta zuta i crvena jos ne..
![]() ovo da vidite koliki je cvjet ovog truba ljiljana u odnosu na lantanin cvjet. ![]() ruellia,nastala iz sjemena prije par godina,uspijesno zivi kod mene ![]() ![]() asarina ![]() jedna od dvije bungevlije koje imam cvjeta..spasila je iz obija u proljece od sigurne smrti..alexandra ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
![]() azijski bijeli bez tačkica i sa tačkicama ![]() ![]() vivaldi azijski l. ![]() altari(orijentalac) ![]() ![]() jos jedan azijat zuti ![]() orijentalac ![]() ![]() ![]() ![]() aubade orijentalac ![]() ![]() triumphator-ljiljan longilorum ![]() tigrasti,slikan maloprije..flore pleno se zove,prepun je pupova,al vrijeme mu ne ide na ruku da ih otvori.. ![]() toliko od mene..ima ih jos u pupovima,kad bude novine pokazat cu vam. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Toliko toga prekrasnog da se ni cvjetak ne može izdvojiti. Ali za malo, samo za malo izdvojiti ću prekrasne ruže okupane kišom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() Ove godine ti je bašta dostigla vrhunac.Prepuna različitih biljaka. Svaka ti čast. ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Slažem se sa Josipom. Tvoj vrt je prepun prekrasnog cvijeća, ali ipak moram izdvojiti ruže i ljiljan, oduzimaju dah!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Blue,Triša,Jos i Tkvić hvala vam na posjeti i komplimentima za moje biljke!
Jos ,tikvić ne budite skromne,puno vaših biljaka krasni moju baštu,pa se sada hvalim njima!Hvala vam na tome! :) |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo je da samo zineš i izbuljiš oči od čuda, zaista prelijepo.....Ne znam što bih izdvojila.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |