dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 222> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruže obozžavam, ali one tvoje regine, mi smo ih nekad zvali georgine, su me vratile u djetinjstvo. MOja mama je u vrtu imala jedino georgine prekrasnih boja i oblika i palmence.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Žalosna sam što si imala nevrijeme, meni su moji javili da kod nas nije bilo tuče..
Neka se cvijeće lijepo oporavi, to ti od srca želim!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
cvjetoljupcima malo za sreću treba, tebe je obradovao procvijetanl kaktus!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Žao mi je radi nevremena ![]() Borci su oni, oporavit će se! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Svima hvala na lijepim riječima,evo i potpis sam si stavila |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
sutra je novi dan... i ja kažem i puno te pozdravljam
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš mi je žao radi nevremena. Ma oporavit će se cvijeće, a i sada imamo u čemu uživati. Kaktusić je med medeni.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Cvijetićljubac,to su male pilee,sobno cvijeće.
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni bi takav kaktus izmamio osmjeh
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
SUTRA JE NOVI DAN,
POSLIJE KIŠE DOLAZI SUNCE!
kada sam čula da je nevrijeme,odmah sam mislila na vaše cvijeće,
pozdrav i
![]() Tvoje ruže i orhideje su melem za dušu.
|
|
![]() |
|
Jučer sam cijeli dan provela u vrtu i dvorištu,trebalo je počistiti taj nered koji mi je nevrijeme napravilo.Bila sam u povrtnjaku,salara i blitva su posebno isjeckani,paprika i rajčica potučena.
![]() Regine sam uspjela dignuti i privezati za kolce,sad im treba malo vremena da se oporave.
Trajnice u cvjetnjaku su bile dosta polegnute,ali mislim da će se veći dio oporaviti.Antanija,veliš gospar će opet potjerati,super.Kaktusi su bili zaštičeni,jedino mi je nekoliko sukulenta dobilo po glavi.
![]() Ali me je i jedan kaktus uspio izmamiti osmijeh kad sam ga ugledala.
![]() samo sam ovog slikala da ga vidite kako je žalostan ranjeni
Bergenia,ruže kod mene najbolje prolaze,one su na dosta zaštičenom mjestu,tako da sad čisto pristoljno izgledaju.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uh šta govoriš! nevrijeme, u nas ni kap kiše, samo je puhala južina! cvijeće će se oporaviti, gospara ne diraj, nastavi ga zalijevati normalno, potjerati će on!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Toliko sam ushićeno čitala postove, a onda sam se ukočila. Ajde, dobro je prošlo. Dobro kažeš: Sutra je novi dan
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Evo mene natrag,nisam imala vremena se javiti prije.
Danas je kod mene bilo pravo uragansko nevrijeme.
![]() ![]() Uglavnom ,povrtnjak i cvjetnjak ovaj tren izgledaju žalosno,ali mislim da će se oni oporaviti,tegle sam skoro sve maknula u garažu,ali nešto i nisam stigla,ostala bez dubrovačkog gospara,jednostavno ga je prelomilo,toliko je jako puhalo.
![]() No,ja velim ima i gorih stvari od ovoga,cvijeće će se oporaviti,jel da,a i sutra je novi dan.
![]() ps.ruže su posađene na južnoj strani uz kuću,osim što su ostale bez dosta latica,nema previše štete na njima.
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pa, zar moja najljepša aleja ruža je uništena..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ajme šteta
![]() |
|
![]() |
|
Anaida,upravo su tuča i vjetar oprali moj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bok moja Kaktusek! Ruže su prave ljepotice!! Ja i dalje uživam, još uvijek prepuna krasnih dojmova s riječke kavice koje ću ubrzo podijeliti s tobom (možda već idući tjedan ako tebi i Free bude odgovaralo). Jel nam padala kišica doma??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101102103104105 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |