Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 109> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rode su za 10
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
milice ti dobro znaš kakav je slavonski kirvaj...a ja imam jakooo veliku obitelj tako da je bilo krcato i na kraju dana smo rekli hvala Bogu gotovo za ovu godinu
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
gioia ,moon ,dijana hvala na šetnji dođite mi opet
![]() ![]() jučer je ovdje bijo kirvaj ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kako je prošao kirbaj. jel' bilo puno gosti?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepo sam se prosetala i nauzivala tvog vrta
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ugodno i lijepo je šetati tvojim vrtom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno ti je u vrtu,a rode
![]() |
|
![]() |
|
fani znači pogodila sam to je vjeverica baš je to lijepo imati uživo sigurno te raduje ,odgovor znam
![]() |
|
![]() |
|
anastazija vadim ih preko zime i spremim u piljevinu a ovo što ti govoriš to se meni događa sa naranđastom pokušavam je već godinama uzgojiti ali mi ne uspijeva tako da već godinama kupujem i ništa koliko sam već dala novaca za nju već mi je i krivo ako netko ima naranđastu voljela bi se mjenjati pa ispočetka
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Curke kaj radite sa kanama, dal vadite lukovice po zimi? Ja ih pokušavam saditi već treću godinu i jednostavno mi ne uspijevaju. Počnu tjerati lišće (neke ni to) i onda stanu. Prošle godine je samo jedna imala dva cvijeta, a ove godine ni na toj još nema niti naznaka cvijeta ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
kod mene vjeverice a kod tebe rode ali da znaš imam i ja roda samo što ih nemogu uslikati budu daleko od obale ali dolijaće one do mene jednog dana pa ću se i ja hvaliti sa rodama, inače šetnja tvojim prelijepim vrtom uvjek mi godi i odmara
![]() |
|
![]() |
|
monny djeca su redovno na Savi svaki slobodan trenutak kažu da je prekrasna i topla odlična za kupanac.onaj cvijet ovdje zovu sunčana neznam kako ide latinski
![]() vilimačda i mi ih volimo kikac možemo se mjenjati za kane ![]() |
|
![]() |
|
silvestra rode su jednostavno dijo našeg ljeta i proljeća. kada dođu u proljeće cjela ulica o tome priča osobito djeca
a koliki put prevale da bi došle kući je vrijedan pažnje , tako da svi ovdje prate njihov rast i napredak ![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
vau crvene kane, ja imam žute i nikako ih se rijesiti koliko niču
![]() rode su..ma nema riječi..imas vlastitu malenu i klepetana
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
predivno, a rode su za 5!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
zeljno iscekujem rode
![]() a sto reci ljiljan je krasan, gladiole da i ne pricam, pupavica je savrsena, a Sava mami na kupanac hehe ![]() a koji je to zuti cvijet na 3. slici ispod roda??? imam ga i ja ali ne znam mu ime ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Blue sky,rode su uh ne znam što da kažem prekrasne.
![]() |
|
![]() |
|
da Milice bit će upravo tako
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |