Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 109>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2011 u 22:03
rode su za 10Clap, a i pauk je lijepo ispao, no ja ga se bojimEmbarrassed, slike cvijeća su divne, kane ti se dobro drže, a meni su naj, naj gladioleThumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2011 u 21:46
milice ti dobro znaš kakav je slavonski kirvaj...a ja imam jakooo veliku obitelj tako da je bilo krcato i na kraju dana smo rekli hvala Bogu gotovo za ovu godinu
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2011 u 21:40
gioia ,moon ,dijana hvala na šetnji dođite mi opet
jučer je ovdje bijo kirvaj sve je prošlo super i još je pala lijepa kišica malo rashladila i što je važnije dobro zaljala vrt i sve polje
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2011 u 21:36
Kako je prošao kirbaj. jel' bilo puno gosti?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2011 u 21:27
Lijepo sam se prosetala i nauzivala tvog vrta
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2011 u 18:27
ugodno i lijepo je šetati tvojim vrtom ClapClapClap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2011 u 08:32
predivno ti je u vrtu,a rode
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 23:33
fani znači pogodila sam to je vjeverica baš je to lijepo imati uživo sigurno te raduje ,odgovor znam
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 23:30
anastazija vadim ih preko zime i spremim u piljevinu a ovo što ti govoriš to se meni događa sa naranđastom pokušavam je već godinama uzgojiti ali mi ne uspijeva tako da već godinama kupujem i ništa koliko sam već dala novaca za nju već mi je i krivo ako netko ima naranđastu voljela bi se mjenjati pa ispočetka
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 23:07

Curke kaj radite sa kanama, dal vadite lukovice po zimi?
Ja ih pokušavam saditi već treću godinu i jednostavno mi ne uspijevaju. Počnu tjerati lišće (neke ni to) i onda stanu. Prošle godine je samo jedna imala dva cvijeta, a ove godine ni na toj još nema niti naznaka cvijeta Confused.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 22:14
kod mene vjeverice a kod tebe rode ali da znaš imam i ja roda samo što ih nemogu uslikati budu daleko od obale  ali dolijaće one do mene jednog dana pa ću se i ja hvaliti sa rodama, inače šetnja tvojim prelijepim vrtom uvjek mi godi i odmarasmile141
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 21:54
monny djeca su redovno na Savi svaki slobodan trenutak kažu da je prekrasna i topla odlična za kupanac.onaj cvijet ovdje zovu sunčana neznam kako ide latinski
vilimačda i mi ih volimo
kikac možemo se mjenjati za kane
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 21:47
silvestra rode su jednostavno dijo našeg ljeta i proljeća. kada dođu u proljeće cjela ulica o tome priča osobito djeca
a koliki put prevale da bi došle kući je vrijedan pažnje , tako da svi ovdje prate njihov rast i napredak
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 16:35
vau crvene kane, ja imam žute i nikako ih se rijesiti koliko ničuTongue

rode su..ma nema riječi..imas vlastitu malenu i klepetanaSmile
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 16:21
predivno, a rode su za 5!
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 15:32
zeljno iscekujem rode Hug

a sto reci ljiljan je krasan, gladiole da i ne pricam, pupavica je savrsena, a Sava mami na kupanac hehe LOL

a koji je to zuti cvijet na 3. slici ispod roda??? imam ga i ja ali ne znam mu ime Question
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 09:51
Blue sky,rode su uh ne znam što da kažem prekrasne.Wink
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 21:59
da Milice bit će upravo tako
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 21:56
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 21:54
Jel' to sv. Ilija - kirbaj? Bit će sigurno ovo:

i ovo:
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,734 sekundi.