Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 36> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I za kraj mini kraljice - ovako izgledaju posađene oko aronije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
I evo jos samo u krupnijim planovima. . . kada su se malo vise procvijetale . . .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ove njezno roza su jako kasnile sa cvatnjom za ostalima (ne znam zasto), isprike zbog trave koja je narasla dok su procvale ;) a stigla ih je i kisa okupati :) ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Gricka
![]() |
|
![]() |
|
Kod nas je danas napokon pala kisa i mislim da sam sretna kao i moje cvijece koje ju je toliko prizeljkivalo
![]() Posto je u vrtu blato pa ne mogu bas setati po njemu dosla sam da stavim koju slikicu sto sam jos u zaostatku... |
|
![]() |
|
Kako bih ja mogla putovati iz Rijeke bez cvijeca...?!?
Ovakav je bio moj ulov sa trznice u Rijeci ;9 ![]() ![]() ![]() on se super drzi bar za sada i lijepo se grana i siri ;)) |
|
![]() |
|
Dalje me osvojio ovaj jednostavan cvijet (ne znam kako se zove...zaboravila sam) a tako me podsjeca na nekakav prostor poput livade pored sume pa sam ga kupila ;)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovakav sam prosli put donijela iz Rijeke samo zute boje (opet ne znam ime....????) mislim da ga korijenko ima . . .
korijenko ako mi navratis u vrt molim te napisi mi kako se zove ovaj cvijet ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mini dalijice su vec na izmaku snaga i bile su 2 kn komad pa evo . . .
![]() ![]() ne znam dali cu uspjeti uloviti sjemena....... |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
dobre su te dalije za 2 kn, zdrave su
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kaj ti nije ono prvo neka vrsta kadulje? Drugo je mačić. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nekak mi se najviše sviđaju žuta i pink mini ruže
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dobar ti je ulov......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Najprije iskrena sućut zbog bake i djeda. Neka u vječnost borave u najljepšem od svih vrtova. Imaš jako lijepu kolekciju biljaka, posebno su mi ruže zapale za oko.
Vidim da si i ti sretna zbog kiše.
![]() Kad nemaš vrt kišu smatraš samo smetalom i moliš Boga da nikad ne pada. Ali kad zasadiš svoj vrt, kiša ti je blagoslov s Neba. I točno znaš kad je zadnji put padala, znaš kad bi opet trebala padati...nešto tako nebitno, o čemu većina ne razmišlja previše, postane ti odjednom tako bitno u životu.
Veliki pozdrav vrtlarici i njezinom "vrtlarskom pomoćniku"!
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
primi iskreno saucesce.
kisica je juce padala i u mom vrtu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ooooooo, lijepo si se ponovila, da,da ona biljkica je mačić ili "forumska" Sissy. Cvijetati će ti samo po suncu, čim se sunce sakrije ona stisne svoje latice..... dugo sam ju ganjala da ju slikam Žuta delosperma ili lamprantus (ne znam što je) ti je predivna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sućut za tvoje naj milije .jako je lijepo primiti ljubav bake i djede to je nešto što se nosi cjeli život.
cvijetići su mi lijepi posebno mini ružice ![]() |
|
![]() |
|
Drustvo svima velika
![]() Ja sam bila u ogromnoj guzvi nakon svega i evo sada sa zadovoljstvom mogu reci da sam doma u svojoj Slavoniji u svojoj malenoj oazi... koje me uvijek iznova prima kad god se vratila.... Sve je lijepo napredovalo za vrijeme moje odsutnosti a to cu pokazati slikicama kroz nekoliko sljedecih dana... do tada veliki pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Stojimo u redu i željno čekamo slikice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |