Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 152> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno ti je cvijeće
![]() ovakvu vodeniku imala sam nekad davno, jako je zahvalna ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Stvarno nema čega nema. Bravo za tebe, ti si prava cvjetarica! ![]() ![]() ![]() A Senjski vrt! Postaje pravi park. I kako kaže Misty mora biti zbilja gušt u njemu piti kavicu i gledati more
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Sarić, stvarno ti je gužva na balkonu. Ne bi li ti to malo prorijedila?
![]() Sirote biljkice, nema smisla da se tako stišću tu kod tebe. Kod mene na terasi ima stvarno dosta mjesta. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sarice gužva na balkonu me očarala, obožavam cvjetnu gužvu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Cvijeće je predivno. Ima nekoliko koje nisam vidjela a super su.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
na Božićnoj trešnji zelene se plodovi:
![]() Belamcanda je spremna za senjski vrt: ![]() viseća kopriva je nenadmašna u rastu: ![]() vodenikama odgovara ovo vrijeme: ![]() kao i begonijama: ![]() ![]() lantane stalno mijenjaju odjeću: ![]() ![]() većina vas ima sreću da im suncokreti cvatu u vrtu, a moji tek u vazi: ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jakobinija dobro izgleda, ali ništa od cvjetanja ove godine, čini mi se:
![]() volim moju nandinu: ![]() elegantna balerinica samo što ne raširi svoju suknjicu: ![]() vanilica ponovno cvate, ali ovoga puta sitnijim cvjetekima: ![]() streptokarpela, drugi krug cvatnje: ![]() |
|
![]() |
|
sukulenti i kaktusi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
danas sam nešto uređivala cvijeće pa sam i malo poslikala moju balkonsku šarenoliku gužvicu:
![]() ![]() police s kaktusima i sukulentima: ![]() ![]() još malo sukulenata koji su uspjeli preživjeti zimu: ![]() demižon je prazan, služi samo kao ukras: ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam prosetala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uvijel lijepa i ugodna šetnja
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Vani je "senjska bura" pa me ponukala da ponovno prošetam tvojim vrtekom...užitak uz ovaj strašni vjetar, pusa
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Saro ,ja prošetala po ovoj vrućini po Tvom vrteku i nije mi žao...bilo mi je lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mići patuljak je presladak, a cijeli vrt izgleda raskošno!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ova biljka na slici bi trebala biti hieracium (razgovarale smo o njoj na pp). Možeš u Gorskom vrtu pogledati na str.40 pa usporediti. Po lišću mi se čini da imamo istu biljku od istog sponzora. ![]() Bijeli agapanthus ti je prekrasan. Ne srećem ga baš često po vrtovima. Čini mi se da će meni po prvi puta procvasti Afrički ljiljan (plavi) i neopisivo sam sretna zbog toga. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Evo i ja sam malo prosetala i vidjela da si stvarno bila vrijedna ! Sve raste i cvijeta i mali slatki unuk u tvojem vrtu , ali trazila sam Belu i nisam ju nasla ! Gdje se ona skrivala ?
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sara biljke su u izvrsnom stanju i divno izgledaju
a trava je tako kod mene izgledala još proljetos, je li da je najljepša lavanda ona koju sama zapelcaš?! ![]() agapantus je wow!!! koliko ga već imaš? baš je ponosit i osvježavajuće bijel i ona menta buddlea mi je super - i baš miriše na mentu? ne znam kako će ona podnijeti vrućinu i sušu, moje obične su već na izmaku snaga, ali one se lako obnove a i mene, kao i antoniju, jako zanima kako će hoste "preljetiti" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |