dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam svima na lijepim riječima
![]() Antonija,ne brini za regine,zapisala sam si
![]() Gute,ja sam neke lantane dobila s korijenom,a neke samo reznice,dosta ih se je lijepo primilo i jako sam zadovoljna s njima.
![]() Anči,i ja volim kaktusaste regine
![]() Lora,uvijek mi je drago kad te vidim da šetaš po mom vrtu,a moja draga prijateljica je sad kod tebe na druženju
![]() Anaida jel uživaš?
![]() Gricka hvala
![]() Monny,ništa nije savršeno,ali ja sam zadovoljna
![]() Hoya moja draga,istinu si rekla,ali mi imamo sreću što imamo pumpe u vrtu i one su uključene po 12 sati,jer kod mene valjda već mjesec dana nije palo ni kap kiše,otraga iza vrta su sjenokoše,ali trava je spaljena kao u Dalmaciji,već par godina nije bila takva suša kao ove godine.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mali kaktusić ti je za pet!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Svaka
![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ruže su.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ono što ovčica kaže svaka me šetnja oduševi
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ruž+e su prelijepe nisu one uzalud kraljice nad kraljicama cvijeća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pravo je uzivanje posjetiti tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Antonija,Ovčica,Milica,Blue sky,Fany,Gioiaa
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ruže su divne, a i kaktusići
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ma da nas i pikaš trnjem ruža, neš nas otjerala od njih!!!
Kakvo davljenje, uživancija!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kaktusiću, ruže su ti prepredivne. Naravno ni ostalo ne zaostaje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
za tvoje ruže sam već davno sve rekla! ostalo šarenilo je za pet! vidljiv je napredak u koralja! kažeš čekaš kišu, i ja sam je čekala, nisam sinoć zalila, jutros san se prvo uhvatila gume! ni k od kiše, nema je ni na vidiku!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
sve prekrasno, kod mene pala kiša, uhvati mi sjeme bijele lantane
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sve je prekrasno, ali ruže ipak izdvajam, one su savršene. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |