Rajska ptica - Strelitzia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super,tako triba!!! Baš mi je drago
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
pusta mi mladi listic,vjerovatno joj sve odgovara
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Proguglaj malo da vidiš, bila bi šteta da ju uništiš a za stavit u veći pitar uvijek imaš vrimena
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
andelkad puno hvala, sutra bi je vec posadila u veliki lonac i ko zna kad bi pocela napredovati
|
|
![]() |
|
Stefica mislim da je bolje da je ostaviš da popuni pitar,pročitala sam da ima osjetljiv korijen i da je biljka "tjesnog pitara"
Monestra kad si sijala u kojem mjesecu? |
|
![]() |
|
treba li je odmah staviti u veliku posudu, ili postepeno kad korijen ispuni posudu,biljka je tek kupita
|
|
![]() |
|
Pročitala sam da cvita u šestoj god. a tako kažu i oni koji je imaju.Znači ubrzo bi te mogla obradovati!
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Koliko njoj treba da procvjeta?
Moja je sad stara nekih 5 godina... (4 je kod mene pa ne znam točno) |
|
![]() |
|
To ce biti dva duuuuga duga miseca, ma samo da nikne.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Moram vam reći ,sijala sam sjemenke strelicije,od dvije jedna je niknula. Kako sam pročitala to se pokazalo i istinitim da sjemenke trebaju oko dva mjeseca da niknu,tako je i bilo. Imam malu biljkicu,sad je stara godinu dana,jako sporo raste!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki baš me zanima jeli tvoja preživila ovu zimu? Ja posijala sjmenke a strpljenja niotkud, svaki dan moram proćirit vidi li se ikakva aktivnost u pitaru!
|
|
![]() |
|
od danas i ja imam jednu rajsku pticu, jest da je cvijet za sada umjetni ali mozda jednom bude i pravi
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Evo,ove godine sam je sačuvala i u ovom izdanju.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sad malo sunčanih.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kiki, hvala za noćne fotke, prekrasna ti je strelicija, baš je ....RAJSKA!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
immortella ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Zna li netko kako i kada se prikupljaju sjemenke strelicije?
|
|
![]() |
|
To je vjerovatno mala vrsta.
|
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
zaista je prelijepa ma moja je neka minijatura uvijek sam si ju htijela al su mi bile skupe ali te u pitarima su bile tako velike mislim visine ka tvoje a ova koju sam kupila je bila mala i nakon godine dana ostala mala i da jedan list drugi odapne (baš sam blesava pa trebalo mi je biti jasno da nešto ne štima čim je koštala 20kn
![]() |
|
![]() |
|
Sutradan ujutro.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Za promjenu evo malo noćnih fotki.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |