dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora,sad je čak i ružama prevruće.
![]() Nataly,svi moji sukulenti su posađeni u zemlju za kaktuse koja je vrlo propusna i sad po ovoj vrućini ih zaljevam svaki drugi dan,inače jednom tjedno.
![]() Hana
![]() Sara
![]() Gricka,vrlo brzo će ti cvasti i bit ćeš zadovoljna
![]() Hvala svima....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vilmač hvala
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepe su ti! nego, ima u mene malih za izvoza, rasijale se i nikle posvuda, ako želiš mogu ti koju posaditi i poslati!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dušice moja draga,hvala ti,ali ja imam sad puno lantana,najljepša ti hvala.Još mi je i gužva u tim teglama,nisam na proljeće vjerovala da će mi to tako lijepo rasti,na jesen ih moram presaditi,jer ih je po 3,4 u svakoj tegli.
![]() |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Ne kaže se đabe da je ruža kraljica među cvjećem.
Ovakve lipote malo ima. Kod nas na moru je nemoguće u ovo doba pronać ovako rascvitane ruže. Naprosto prevruće je. Na suncu je temperatura sigurno preko 60 i sve progara. Prkos ti je tako gust, milina ga je pogledat. Bravo! ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepe su ti regine, i moje od tebe cvijetaju punom parom, crvena sa žutom sredinom i ljubičasta. treća nije nikla, ne znam zašto. i stolisnik je prelijep!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kaktusek, kak nam je doma? Nikaj od kišice? Lijepo mi je vidjeti tvoje slikice jer sam onda bliže mojem vrućem Međimurju..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida draga,od kišice samo par kapi,sve je suho ko barut,nadam se da imaš dobru dušicu kod kuće koja zalijeva tvoj lijepi vrtek.
![]() Antonija,znaš li možda koja je treća bila?
![]() Cikas,i mojim ružama je ovih dana bilo prevruće,ali one su izdržljive.
![]() |
|
![]() |
|
mislim da je bila roza, kaktusasta!
|
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
U mojem rijecniku sam nasla samo jednu jedinu rijec za tvoj vrt :
g e n i j a l n o Ja nisam do sada imala srece uzgojiti Lantanu (tvoje su naravno predivne) , zvala sam u mbm nemaju ih , pricaju da ce dobiti . Ja se na njihovu informaciju moram moci osloniti jer do njih imam oko 60 km za voziti ! |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lantane su ti preprekrasne, ostalo sam već nahvalila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Regine su ti za deset. Prekrasno!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opet te ja posjetila!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
sve je savrseno
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kao ti je lijepo dvorište! Ružićnjak i sve oko njega ... Vrlo kratko traje vrijeme kad su vaši vrtovi još pod snijegom, a naši polako bujaju. Sada su vaši u punom sjaju, a meni nije samo spržena zemlja nego i svaki pup. Nigdje pravog, zdravog cvijeta.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |