Shashin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 39> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim da si puno radila pa nisi stigla pročitati u rubrici "Moje dvorišće" kaj trebaš po mom mišljenju još napraviti a vidim da mi se pridružuju i drugi sa savjetima jer stvarno si se izgubila.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Lana to je ciklama,tu ti je slika samo nje(dok sam je kupila pa nije još toliko cvjetova imala) http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=430&PN=3 Franjice,u gužvi sam i ništ ne stignem.Evo sad idem u"moje dvorišće" čitati![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
(za kaj ona mene šalje na drugu temu
![]() Došla sam se pohvaliti u svezi jučerašnjeg dana. Ništ nisam vani radila jer me nije bilo doma.U jutro sam ganjala neko sjeme i svašta nešta po gradu(našla sam jako malo) a popodne nas je pozvao prijatelj od MM na Dravu u vikendicu. Još u jesen smo o cvijeću pričali pa da si pogledam kaj mi treba.
Drage moje,koji je to raj!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rekla sam da ću preko ljeta doći da to uslikam jer se ne može opisati.Sveg i svačeg ima,ma predivnooooooooooooo.
Eeee i natrpala pun gepek cvijeća.Veli MM ajme sad ispada ko da nemaš ni jedan cvijet doma!
Uglavnom,ima 4-5 vrsta čuvarkuća kojih ja nemam(sad imam),Iskopala mi žena cijeli grm ananasa, grm dnevnog ljiljana plavog,nekih trajnica koje ni vidjela nisam još. Bambusi im već u šumi rastu koliko ih ima(sad ih i ja imam) onu vrbu "frćkavih" grana...ma ni ne znam više šta mi je sve dala.
Zlatna žena
![]() ![]() ![]() Kako je sad kiša prestala,mislim da ću skoknuti van barem nešto od tog staviti u zemlju.Naravno da sam ja to jučer mislila no tek nas je mrak otjerao doma od njih,pa nisam stigla.
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
shasha bi li mogli vidjet sličice čuvarkuća. ja za vikend u majke "otuđila" njenu, ona mislila da ima dvije, no na kraju se ispostavilo da nema nego jednu a nju je prethodno meni darovala hehe, sad me zanima kakvih vrsta ima čuvarkuća.
p.s. svoj primjerak sam smjestila u onu olavu teglicu šta si mi poslala (hvala shasha još jednom ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha jedva čekamo da sve posadiš u vrt i poslikamo, a jesi li bar tu "zlatnu ženicu" uputila na forum, baš bi se mogla zvati "zlatna žena" |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Uputit ću ja nju,neboj se Triša
![]() Lana,uslikat ću ih sutra.Sad ću ih u tegli držati dok se vrijeme ne proljepša jer su sićušne pa da ih ne zagubim u vrtu.
E da,uspjela sam cvijeće posaditi danas.Jutros je padalo no kasnije nije.
![]() |
|
![]() |
|
Iako je noćas bilo brrr i mraza je bilo,dan je bio sunčan i topao. Malo blatno pa nisam ništa kopkala puno no kako sam dobila paket morala sam pinove posaditi. HVALA najveća MIMI na paketu
![]() ![]() E da,još sam sadila i pasiflore(jel jesu pasiflore,Hana???).To mi Hana donjela
![]() I tako,ništa drugo nisam sadila,(malo sam iskopala njih za Hanu)ali sam otuširala terasu i stol i stolice oribala. Koliko volim ptičice i hranim ih kroz zimu,toliko su mi se danas zamjerile. Stol i stolice su mi skroz uneredile,sat i po sam ih ribala..grrr.I sad još ne mogu reći..nije mi žao sad su baš lijepe,jer nisu.Pola farbe sam skinula i "ofucano" izgledaju.Sutra odoh po farbu da ih prefarbam.
Nisam stigla ništa slikati,sorry Lana, sutra ću.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja ću te sutra pohvaliti, jer sam u komi i laku noć.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Polako, Proljeće i ja se još nismo dogovorile kad ćo doći, nemoj još jastuke iznositi na stolice u vrt
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pa ne srdiš se valjda tak jako na te male lijepe ptičice koje tak krasno pjevaju...
![]() |
|
![]() |
|
Franjica,ja već na veliko koristim stolice vani(jastuke unosim i iznosim jer mačak voli na njima spavati).Tak da moram dotjerati moju "ljetnju rezidenciju"
![]() SilveK,ljutim se malo dok mi tako unerede,no brzo me prođe. Znaš kak se jako ljutim kad već tjedan dana smišljam kako da im napravim"pojilicu" za vodu.
Bila neka limena kanta,sva ofucana,vani i napunila se ona vodom preko zime,sad vrapčići stalno oko nje skakuću i piju.Kako je kanta nikakva ja je maknula no treba im nova posuda sa vodom,i našla nešto,sad samo da smislim kako da to složim pa se nek brčkaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
shasha zar u vas nije hladno još da bi mogli sjediti u vrtu. ja isto mislim nabaviti stol za balkon, da bar malo uživam u mirisu cvijeća koje mi je na balkonu. misli da ćemo MM i ja u nabavku stola tek za mjesec dana možda i više, jer trebamo mjenjati otvore pa neće biti mjesta na balkonu za ništa. al kad ga nabavim uživat ću u cvijeću i piti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma koja zima,Lana.I jučer je bilo preko dana toplo.Da ne govorim o danima prije kada je bilo i 19-20stupnjeva.Iako ja koristim i prve toplije dane da malo sjednem van
![]() |
|
![]() |
|
pomme dor ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 158 |
Uh što se Lana rano ustaje i priključuje na forum
![]() Nego Sasa, ako nisi još pogledala zaviri na onaj moj dio foruma o Eksperimentu s rajčicama. Stavila sam ti odgovor. Vidim da imaš hrabrosti i po cičoj zimi kopati po vrtu. Svaka čast. Tu kod mene najavljuju jako hladni val, koji je zapravo već i započeo. Po noći se ledi, a podanu sunce sija. Pa zbog toga imam svakodnevnu gimnastiku sa iznošenjem i unošenjem biljčica u kuću. ![]() |
|
Pomme
http://mes.pommes.free.fr Posjetite, redovito stavljam nove stranice. |
|
![]() |
|
nije da bi ja htjela rano ustajat, nego moram bit na poslu prije 6 ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Shasha, i ja razmišljam kako napraviti pojilicu za ptičice - prošle godine sam imala vodu u kantama kod vrta i utopila se jedna ptičica u njoj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
http://boutique.schaefer-shop.hr/produktgruppe.php?url=e0d347e6562716074666c6e6f5d657e66293736313d307277647b65746f627074666c6e6f5d657e6625323430343930333d34696
evo tu ima nekih ideja ... pa se bacite u akciju :) ovo bi se moglo izvesti : ![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
U ponedjeljak kod jedne gospođe vidjela strašnu foru. Znate one dugačke tikvice što su nekad služile za izvlačenje vina iz bureta? E takve tikvice su bile prorezane sa strane na najširem dijelu i unutra posađeni puzavci. Šteta što nisam imala fotkalo. Sad mi se nekako čini da ne bi bila loša ideja ni za pojilicu za ptice. Zaboravila reći da su i puzavci bili obješeni vani na drvetu.
|
|
![]() |
|
SilveK,smislila sam nekaj. Imam neki stari(uhh ni ne znam kaj je,nije lonac,nije vrč ali nekaj tako)...ajmo reći"ćup" i njega stavim van a na njega ću staviti jednu pletenu košaricu(obložena je najlonom iznutra) i u nju neku plastičnu posudicu za vodu. Hmmm možda to izvedem danas pa uslikam,ako uspije.Ako ne bumo smislili nešto drugo. Ma mislila sam jednu onu glinenu posudu(onako širi tanjur,malo dublji) staviti no nisam našla.
Kako do utorka ništ ne kopkam vani,budem smišljala nešto....sad idem farbat jaja jer sutra ništ ne stignem.
"piceke" sam napravila(LAŽEM)..mama ih je napravila ja sam ih jutros samo završila
![]() |
|
![]() |
|
shasha šta su "piceki"
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |