Slavica - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 52535455> |
Korisnik | |
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i uvijek , lijepo, uredno i drugačije,(svječica u uređenoj staklenoj čaši)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam stigla ništa napisati jer sam jurila na posao.ovo je djelić radova koje pripremam za Kaštelansko ljeto.čaša pretvorena u svječnjak rađana je frostom i bojama za staklo a "grane" su rađena od struktur paste ,školjki i kamenčiča iz mora.neka mi moderatori foruma oproste,znam da nije mjesto ali htjela sam vam pokazati moju ljepoticu ,rad na staklu.to inače nije moj fah ali magarčić,ona i jedan jedrenjak kojeg još nisam napravila uvukli su mi se pod kožu od kad sam ih vidjela!nisam baš neki stručnjak ali sam zadovoljna napravljenim!Mumice,Nado-veliko hvala!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
morski motivi su me oborili,vidi se da sam na kopnu jos nista nisam sa njima radila ali gledajuci tvoje radove dodje mi da se i ja iskusam.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je izvrsno ali su mi ipak kovčežići i boce s maslinama najljepši radovi.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavica,ja i nasa nada-m sudjelujemo u izlozbi ručnih radova u Kaštel Starom u kući Ćipiko. Bilo je ljepo otvaranje a izlozba će trajati sljedeća 2 mjeseca. O izložbi pišu i kaštelanska panorama i portal grada kaštela
a sve mozete pročitati ovde http://www.kastela.org/content/view/14451/2/ prošli vikend 29-30.6. smo također bili u Kašel Lukšiću na sajmu http://kastelanska-panorama.com/vijesti/kastela/zapocela-nostalgija-izlagaci-i-standovi-okupirali-srediste-kastel-luksica/ ovo je sa otvaranja a ja sam ona kratke kose u crnoj majci pokraj gospodina Željka http://www.kastela.org/content/view/14401/2/ a navečer je bila modna revija(zatvarnje sajma) http://www.kastela.org/content/view/14405/2/ pa pogledajte... |
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Rose na obavjesti!pogledat ću i ja!nisam do sad našla ni stigla!vidimo se!
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si me obradovala, što si stavila na forum o izložbi u Kaštelu i mene kontinentalku uz vas domaće spomenula, dođe mi sjednem na prvi autobus i dođem i sve vas zagrlim, a ponajviše MM jer bez nje ni mene tamo nebi bilo.Vidjela sam lijepo postavljen štand i među vama moje radove što me veseli i zapravo me cijela situacija ganula do suza, no neću sada detaljizirati i zahvaljivati onima kojima trebam,oni će se prepoznati.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne brini Nado,stisnuli mi tebe između nas i čuvamo te!radovi su u stvarnosti još ljepši nego na slikama,divila sam im se ovdje a sad imam priliku da im se divim i uživo i da ih pipnem da ne mislim da sanjam!
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Slavice, zaista ste prave prijateljice, neću moći da vam se dostojno zahvalim za ovo što ćinite za mene.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
. |
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da ne mislite da ništa ne radim,radim ali odnesem na izložbu a zaboravim poslikati!evo,slika je na staklu,ljepša je uživo-ja sam zadovoljna sa njom,ovdje mi se baš i ne sviđa.boca je prije rađena ali sam zaboravila da ju stavim!
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slika na staklu je prekrasna
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna slika, jeli salveta ili neka druga tehnika
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napravila sam dosta toga i morat ću slikati na štandu!hvala vam,slika je na staklu rađena akrilnim bojama i bojama za staklo,u tom tonu sam prebojala i okvir dok je boca kombinacija salveta i isto mog mrljanja oliti mog slikanja!
|
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i uvijek
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavo sve je prekrasno ali slika posebno
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, ja većinom odsutna odavde
Slavičine radove sam vidila uživo i komentirala već tako. Nado, paze se tvoje stvari-Slavica ih pazi kao svoje. Sve joj se sviđa, a lampa najviše-jel tako Slave? Uff, pišem komentar i Nadi u Slavičinoj galeriji, al neće Slave zamjerit, dobra je ona,-al, gore je već spomenuto pa sam se nadovezala Ad, neću više. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Vam svima koje pazite moje stvari ,što ste me pohvalile, i što vam se sviđaju.
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet boca i opet posebna. Čestitke i za sliku.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
. |
|
Odgovori | Stranica <1 52535455> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |