Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 36> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mali Jasmin je posađen tek ovog proljeca ali mirisi kao pravi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Moje pelargonije su malene ali napreduju, pomalo sam zaboravila kakvih sve boja imam
![]() Bijelih ko u prici... ![]() ![]() ![]() Malo crvenoga... ![]() ![]() Crveni dupli... ![]() I rozi malo satirani... ![]() ...ostali trebaju procvjetati da saznam boje ;) ... ali ovi su najsvjezije upelcani (dobila sam pelcere od tete) ![]() |
|
![]() |
|
Moje Dipladenije sundaville
Ovakva je bila kad mi ju baka kupila... lose sam uslikala :( ![]() a ovakva je sada... malo se nekako potuzila ali bit ce bolje... ![]() Ovu sam kupila prosli tjedan ovdje u Rijeci i sviđa mi se kako je puna pupova... jedva cekam da je presadim u vecu posudu... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasne su ti
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Hvala nona
![]() |
|
![]() |
|
Ovo deblo koje imam u vrtu sam dobila od svekra, na njemu se polako sire cuvarkuce...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ove su na kamenjaru i sve su me obradovale cvijetom...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovdje me zanima koliko ce me obradovati ove tek posađene cuvarkuce i sukulenti na panjevima koje sam donijela iz sume, posula zemljom i zasadila ih...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Patuljci za dobrodoslicu ;)))))
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maso savrseno napreduju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Monny,vidjela sam da u kompostu imaš korjenaša,to je crv koji jede korjenje biljaka i pazi da ga ne staviš u teglu ,pomno pregledaj kompost kad ga vadiš i pokupi ga ako ga nađeš i ubij jer inače od biljaka di će Ti on biti nema ništa,od njega nema nikakve koristi ...TO JE PRAVA NAPAST I ŠTETOĆINA.
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
E Moni , super za cuvarkuce, bas im je dobro kod tebe, samo ti njih na sunce i svaki dan malo zalij, ako imaju dobru drenazu :)...sve ostalo ti je za 5!!!
|
|
![]() |
|
Silvestra ogromno ti hvala na savjetu ;)
Nasla sam ih 4 i ubila ali sam slikala prije nego sam ih potamanila, kasnije sam citala da je dobro imati ih u kompostu ali mozda je to nekakav drugi koji pase :/ Ma u glavnom sto se mene tice dobrodosle su samo gliste i nista vise ;))) ![]() maso jos jednom HVALA ![]() |
|
![]() |
|
Evo jos nekoliko sukulenata u cvatu i cuvarkuce (moje prve) . . .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je jedan puzavi sukulent (bar sam si ga ja tako opisala) raste nekoliko godina kod mene i brzo se siri a ove godine je satiran i bas mi je neobican ;)
![]() ...a ima tu jos svacega ispletenoga... To je inace dio uz terasu di su mi visibabe, jaglaci, plavuljak.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo da vam dođe zuta minuta u mom vrtu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Sve ti je tako lijepo rascvijetano. Posebno su me oduševili sukulenti u cvatu.
![]() ![]() ![]() Solanumu, ako obrezuješ donje grane, raste kao stablašica.... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Rascvjetani kamenjar, jezerce, prelijepo Monny!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |