Pupavica - Rudbeckia fulgia |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 7> |
Korisnik | ||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kontesa hvala
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
Josipa ove tvoje su prelijeeeepeee,koliko boja!A još ako je trajnica,divota?!
|
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Rekli smo već puno pita,da to nisu iste biljke...Jedno su echinaceae drugo rudbeckie..
|
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Cure, gore je na ovoj stranici odgovor... Dado nam je to pojasnio.
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
ja mislim da nisu!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
I ja isto pitam...?
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
na proljeće Mari
![]() ako hoćeš možeš u teglice krajem trećeg mj. pa držati unutra ili direktno na gredicu u svibnju |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
kad se siju rudbekije
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
|
Kod mene je procvala i Tiki Torch.
Možda liči na Sundovn ali u prirodi je blješteće naranđaste boje. Donje dio latica nije roza. ![]() I razmataz se polako rascvjetava ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
Hvala Alisa, zapamtit ću to!
|
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Jos,draga moja predivne su!!!
FLORAMYE,već smo rekli odgovor na to pitanje.Ehinaceae i rudbeckie nisu iste biljke.Možda liče al nisu iste,nikako!Ti imaš predivne ehinaceae!Rudbeckie imaju drugačije i listove i cvjetove.. |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
|
Floramye divne su ti echinacee. Moja pink double delight nije još procvala .
Za sada cvjeta Marmelade i Hot papaya ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Draga Jagoda, evo odgovora na tvoje pitanjce ( s tim da se tu misli na onu moju žutu rudbeckiju koju sam postavila)..
A evo i moje ehinacee, hvala ti Kat.Rea na njoj!!
![]() |
||
P.Bosmans |
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Šetajući pronašla sam i ovu temu pa ću pokazati moju rudbekiju ( ne znam joj ime ) koju sam kupila nedavno. Bila mi je prekrasna i nisam mogla odoliti. Imam i druge ali još ne cvjetaju...Jedno pitanje za znalce; jesu li rudbekija i ehinacea ista biljka? Po slici mi izgledaju ista vrsta...
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Triša, prekrasna je!!!!!!!!!
Kao uostalom i sve kod tebe!
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Pa moja doduše nije u vazi, već direktno u vrtu, ali kako narastu jako visoke treba im zaista velika vaza,
Volim ove prekrasne biljkice, koje imam zahvaljujući kat. rei. - godinama krase moja dvorišta, ovdje i u vikendici
![]() ![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |