Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 73> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće imaš,ali ruže su mi posebno lijepe.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dakle nisa luda kako MMkaze jer kukam da nam je internet koma. naopake slike koje se poslije same okrenu, progutani i pobrkani tekstovi...
Sve te poteskoce koje nam tehnika donosi nemogu nas sprjeciti ga se divimo tvom cvijecu. DIVNO!!! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ruže su iznimno lijepe, kad bi trebalo izabrati najljepšu ne bi se mogla odlučiti.
Ali sve pohvale i za ostalo cvijeće. |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Skoro sam osjetila miris tvojih ruza.
Koji vartomet boja.....predivno. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala vam,drage moje na posjeti!Znači nisam jedina koju zeza net.Ja ne znam šta je sa photobucketom.Slike uredno sredim,na kompjuteru pa mi ih opet prebaci naopako,ja ih sredim na photobucketu i ok izgledaju,ali na forumu su okrenute naopako!!!Baš me nervira..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jos draga,kupila sam ruže u poljopremi,Topalovicke..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ruže su krasne a ni drugo cvijeće ne zaostaje
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti.Evo malo novih sličica..Ljiljane sam postavila na temi ljiljani,pa neću da dupliram slike..Evo ostala "talašika" iz mog vrta!
![]() Margaritice ![]() hortenzija nastala iz reznice,procvjetala prvi put ![]() predivna crvena monarda,koja mi poklonila moj draga Jos.cvjeta prvi put kod mene. ![]() ![]() dragoljub u saksiji(volim to starinsko cvijece) ![]() cvijet moje čuvarkuće ![]() ![]() zelena jos ne cvjeta ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
baš ti je sve lijepo prava vrtlarica zelenih ruku
|
|
![]() |
|
Pillu još cvjeta
![]() ovo sam dobila od Tikvic al ime uvijek zaboravim.. ![]() turski karanfil ![]() centhrantus ruber ![]() hoste ![]() astilbe ![]() gajlardija niska ![]() jos jedan turski karanfil ![]() stolisnik ![]() i jos jedan ![]() nocurak i pčelica ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
moje rudbeckie nikako da se otvore
![]() ![]() neveni ![]() ![]() počele cvjetati i mlade topalovicke..heimatmelodi ![]() ashram ![]() ![]() pastela i dalje drzi cvijet.ima vec dosta vremena kako je procvjetala,a cvjet i dalje čvrst,samo je boju promjenio..Prvo je bila ovakva ![]() a danas je ovakva(prezadovoljna sam njome) ![]() i samo ova dva ljiljana cu da vam pokazem ovdje(ostali su na temi ljiljani),jer su mi novi.. netty ![]() ![]() i moja stara ruza,la minuette ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kakva talašika , još malo pa si i mene šišala u trajnicama.Ljiljani su ti fantazija
![]() Stolisnik i astilba su za deset. |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Prekrasno je sve i zdravo i njegovano izgleda. Izdvojila bih kolekciju ljiljana i naravno zavidnu kolekciju ruža [
:Y:] I jedno pitanje čime njeguješ i prihranjuješ da su ti sve cvječke tako lijepe i zdrave? |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje na posjeti i lijepi komplimentima!Jos.to je onaj stolisnik mix,ima 3 boje.Tamna pink roza,svijetla roza i bijela..Neznam jel tebi procvjetao pelcercic?
Astilbe češ imati na jesen,a i stolisnika ce biti,dok se malo raširi! Bina,sve svoje cvjećke prihranjujem umjetnim gnojivom,kan ili ureom,zavisi na šta prije naletim.Ove godine sam kupila vreću stajskog ovčijeg gnojiva pa sam i time pognojila.Ipak,priznajem da to radim vrlo rijetko,tj. kad se sjetim da pognojim,a to obično bude na početku i negdje na sredini sezone..Kad listovi posvijetle dodam željeza i to je to.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
prekrasno je ,ljiljani su me odusevili idem vidjet ostale :)
|
|
![]() |
|
Hvala vam!Evo jos par slicica za sve one koji svrate u moj vrt..
![]() ![]() grančica koju sam htijela iskopati i podjeliti,ostala je gdje jeste zahvaljujuci komentarima forumasa.. ![]() ![]() ![]() campanula medium,ima jarko ljubičasto-plavu boju.. ![]() gigo još u svom elementu ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Čuj, talašike!? Ja mislila biće kopriva i maslačak po tom tvom izrazu. A ono biljke za pet. Koja je ovo ruža, ova zadnja?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |