Andrein dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo, danas si bila jako vrijedna.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Danas me je svekar razveselio sa:
![]() ![]() Pun je pupoljaka... još kad ga posadim.... baš sam ![]() Napokon da sam ulovila vremena i posadila biljčice na njihova mjesta, clematis sitniji rozi kaj sam kupila svekrvi... Kane su napokon u zemlji zahvaljujući MPK!!! A sedum koji je doputovao sa Korčule je završio u kopanjici MPK!!!! ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo, i ja napokon danas, barem malo, zaprljala rukice u zemlji!
![]() Obrala sam odcvjetale jaglace i maćuhice, te smrznuto lišće sa njih. Kako bi se reklo, bolje išta nego ništa! |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Popi - čekaj kak se ono zove kaj moramo popiti da ne - kaj ne smijemo napraviti - opet sam zaboravila. Idem negdje - a gdje - pročitati - a kaj
![]() |
|
![]() |
|
Triša, malo zabušavam, a malo radim i remek djela!!!
![]() Pogledaj: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=930&PID=56487#56487 |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea, što to nešto zabušavaš ili te zameo snijeg.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Franjice, zapisano i negdje na mojem "hardu", ali ipak provjeri kroz neko vrijeme dali je to trajniji zapis ili se izgubil iz njega.
![]() P.S. Već su mi mnogi rekli da moram formatirati taj "hard", pa zbog toga provjeri... ili pošalji koji antisklerin! ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Andreica, bilježim se sa štoanjem za crvene čuvarkuće (do slijedeće ću kavice zaboraviti) pa moram sad zapisati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Još da znate kaj sam delala prije 30-tak minuta rekli bi da sam "luda"!!! ![]() Da, da... ima veze sa cvijećem... ![]() Da, sadila sam sjemenkice!!! Ostalo, a gledala mjesečev kalendar i činilo mi idealno, a po danu sam sređivala prozore koje ranije nisam uspjela!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea crvene čuvarkuće živnule i već su prekrasne, viid se da su došle od srca. Tipkam polako jer je nisam nikad do sada pisala na laptopu, pa mi je sve ful neobično, ali sad ga imam-jednom se živi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() ![]() Te biljkice iz mede su završile na poslu!!! ![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
A di su završile one biljčice iz mede??
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Andrea,ja sam van stavila tegle sa svim šta sam posijala.Samo ne na sunce,ili barem da ne tuče cjeli dan po njima.
|
|
![]() |
|
MM nema više u podrumu mjesta od svojih brodeka, aviona da trenutno smjesti moje teglice... ali naći ću ja mjesta kad se "uhvatim posla"!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Već sam mislila da nemaš kaj saditi pa da ti ja par kila sjemenja pošaljem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i ja ulovila vremena da počnem presađivati sobne biljkice na poslu, a i zasadila sam si jednu koja već par mjeseci čeka ovaj dan da dobije svoju teglicu i počne rasti kak spada.
![]() Sadila sam nešto sjemenkica što mi je ostalo, a sutra ću nastaviti. Dok ne popravimo kompač samo povremeno ću se javljati sa MM notebook, a znate koliko bu to često. Ali znajte da sam tu i da vas čitam!!! ![]() Princezica je presretna bila sa uskrsnim jajčekima i ukrasnim teglicama i šalje društvu sa kave, a posebno jednom Marinu veliku ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Znaškaj,tak mi je lijep taj crveni da me cjena uopće ne zanima,ak treba MM prodam(auto je gratis uz njega
![]() Mislim da bum sutra uranila na kavu da ga ganjam negdje
|
|
![]() |
|
U Bauhausu su obadva kupljena!!! Ovdje sam stavila cijene kupljenog, ako te zanima!
![]() http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=9&PID=54597#54597 |
|
![]() |
|
Eto kaj mi se desi kad me nema
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kod ovako dobrih prijedlog save su dileme zaista razrješene. Hortenzija mora biti najljepša.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |