Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 58>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2011 u 15:56
Lijepog cvijeća u gorskom vrtu!
Vjerujem da je tvom cvijeću ljepše preko ljeta jer ima više vlage (barem preko noći)
Ova slika mi je nekak posebna! Ovakav penstemon je meni odavno ocvjetao!Cry
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2011 u 19:49
krasnoClap
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 01:06
StarStarStarStarStar
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 10:32

Predivno- viđeno i u živo .

ClapClapClapClap

Pozdrav
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 13:56
pravo osvježenje je prošetati tvojim vrtomsmile162
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 14:14
  Preljepo cvijeće, a  kokotići su mi posebno lijepi!!!!!!!!!!
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 14:21
Raznoliko i predivno .
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 17:51

Jagoda - nažalost ništa od sjemena jer sam podrezala mak prije tvog posta. Vidjet ću ima li šanse iskopati mladicu...

OTOK, gospina trava, blue sky, antun 007, Anaida, mali kaktus, Monny, smrcko, bergenia, moon, FLORAMYE, mary, tikvić, Štefica - hvala vam svima na posjeti

Triša - nisam ni sumnjala koja boja će se tebi najviše svidjeti

Antonija - svi mi poželimo ono što nemamo, tako da bi i ja rado malo do tvoje županije

BLANKA - tebi jedinoj smile232. Skužila sam da si bila u Liču i da si prepoznala gdje živim? A nisi svratila?! Jesi možda bila u gljivama (ako jesi - drugi put slijedi kazna...Wink)?!

smile78
Odoh poslikati biljčice....

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 20:46

Eto me sa ovotjednim slikama

- fuksija

- hosta

- Heuchera Americana Palace Purple (koraljna zvončika)

- jelenjak (preneseno iz prirode u moj vrt)

- lavanda

Nastavljam....

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 20:59

- delphinium Belladona Ballklei (kokotić) predivne boje (po mojem i Trišinom ukusu)

- delphinium u društvu sa achilleom ptarmicom

- achillea ptarmica (sama se rasijava)

- Lysimachia Punctata Alexander (protivak)

- Lysimachia Punctata (nisam je kupila a ne znam od kud je stigla - možda je od Free?!)

Nastavljam...

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 21:07

-  Erigeron speciosus Azurfee (hudoljetnica)

- Erigeron speciosus 'Rosa Juwel' (hudoljetnica)

- Korjenčice...mislim da je ovo mak iz sjemena što si mi ti dala. Da mi je znati hoće li se sam rasijati?????

- mislim da je to zjevalica. Kupila sam je ove godine na sajmu. O ovoj biljci ništa ne znam (vidjet ću hoće li prezimiti)

- Leucanthemum maximum Christine Hagemann (ivančica) - već treću godinu prezimljuje kod mene

- ovaj ljiljan ste već vidjeli ali dok je bio manje rascvjetan

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 21:14
Ovaj post mogu nazvati: u kamenjaru

- još uvijek cvatu maćuhice, krvavac, alpski zvjezdan ... a noćurak je nedavno procvao

- Oenothera missouriensis noćurak

- ostić

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 21:19

- za sada cvatu dvije ruže:

- Anthemis 'Dwarf Form' (jarmen)

- Anthemis 'Sauce Hollandaise (jarmen)

- i za kraj dvije "šarene" slike

smile78

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 21:32
Kamenjar ti se jako lijepo razrastao,imaš u njemu lako lijepo cvijeće,ovaj put glasam za jarmen,žuti i bijeliClap
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 22:18
Baš lijepo, malo sam si obnovila baterije, za novi radni tjedan!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 22:31
Lijepo mi je bilo šeteti tvojim vrtom , lijepo je cvijeće ali i to mi je lijepo i korisno što pišeš ime pored biljaka pa usput nešto naučim. Ja sam negdje pročitala da ahilea nema sjeme da je sterilna i da se nekim podzemnim korjenjem širi. Jesi li ti vidjela sjeme? Kod moje nisam opazila sjeme.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 22:32
Koliko raznolikosti a ljeto je tek pocelo . . . divne njezne boje a mak je divota od njeznosti oblika i boje . . . smile79
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 22:56
Oduševio me mak ,fuksiju obožavam ,a za ivančice neznam jesu li iste Wink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 20:42
smile141
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 20:45
e baš sam uživala u šetnji tvojim vrtok koje šarenilo i sve ljepše od ljepšegsmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.