Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 295296297298299 370> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamirisala Dalmacija sve do mene!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Gledanje ovih slika služi kao terapija ili kako Silvestra kaže - blagoslov za oči. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Potpisujem gore rečeno....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kao i uvijek,prelijepo je šetati kroz tvoj vrt i udisati miris mediterana,a ovu sam sliku morala ponoviti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana, raduje me kad vidim da si nas slikama bradovala jer znam da nas mali raj očekuje..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Jednostavno sam zaljubljena u ovaj vrt i često svratim odmoriti dušu i diviti se ljepoti i bogatstvu koje pruža!
|
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Panoramske slike....pre pre divno,blago tebi
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
OBOŽAVAM šetati tvojim vrtom. Više nemam riječi kojima bi te nahvalila - preprepreprekrasno!!!!!!!!!!! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
WAUU...sta da drugo kazem,vrt je prekrasan...cak sam i ja osjetila miris mora ...
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Krasno, krasno, krasno ... Nije ni čudo da ti gosti dulje ostaju!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Sve je tako bujno i rascjetano, a kako i ne bi. Zatvorila sam oči i osjetila opojne mirise raslinja pomješane s mirisom mora.
Ovaj dio godine je meni najljepši na tvom/mom otoku dok još nisu velike žege. Cikasica s nove 23 grane ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Jučer sam u Botaničkom vrtu u Zagrebu vidjela ogromno drvo Lantane, sva u pupovima, moram ponoviti posjet za tjedan dana, baš je želim vidjeti rascvjetanu, pomirisati...
Danas sam došla tražiti mir i utjehu u tvom raju.. kao i uvijek, terapija tvojim fotkama djeluje, već se osjećam mrvicu bolje. Pusa!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ah...raj...raj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Draga Lantana stvarno kod tebe raj na zemlji, a biljke koje si mi poslala orekrasno rastu kod mene neke čak bolje od onih koje ovdje kod nas nabavim još jednom ti od srca zahvaljujem
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bok Lantana, nadam se da je Roko stigao i da svi zajedno uživate!
Cijelo tvoje imanje, neću ovom prilikom namjerno reći vrt, je zasjalo u svojem, vjerujem najboljem izdanju do sada...biljke su se razrasle, dobile svoj habitus, ispreplele se jedna s drugom, vrtu dale jednu novu formu i fantastičan, gotovo nestvaran ugođaj ugođaj.
donji vrt je prekrasan, a srednji nivo upravo savršen takav kakav je sada i nadam se da ćeš uspjeti sačuvati njegov oblik i strukturu s obzirom na zaista brzi rast biljaka kod tebe. Raspametim se kad vidim tvoje aloe u vrtu, njihove divne cvjetove, a vidim, ima tu svakakvih krasnih primjeraka.
Znaš da volim lantane i moram pohvaliti ovu žutobijelu, ak postoji nešto ljepše od te fotke u ovom trenutku, voljela bih vidjeti.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bok Lantana samo da provjerim jesi živa?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 295296297298299 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |