Fuksija - Fuchsia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 35> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinus,opet lijepota od fuksija opčinjava sve nas koji volimo cvjeće,što drugo reči nego da si Ti pravo od Boga dan za uzgoj cvjeća,da si liječnik ljudi bi bili besmrtni jer si uistinu perfekcionist.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() Djevojke hvala vam na lijepim pohvalama. Otkriti ću vam jednu tajnu. Ja vam slikam samo one svoje ljepše biljke, nisu sve takve kao ove na slikama. Jedna od mojih fuksija sa kojom sam zadovoljan je ova stablašica. Englezi bi joj rekli četvrtinski standard. Za veći dio njene ljepote je krivac genetika, a za manji dio moja malenkost. |
|
![]() |
|
AAnčica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
Svaka čast Pinuse
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Pinus,nemoj sad reči da imaš negdje skrivene i kržljave biljke,znam da nije tako sve su Ti biljke prekrasne ,svaka na svoj način ,jednostavno imaš usebi tu crtu kako biljčicama udovoljiti,i nemoj biti skroman ,sve Ti je PREKRASNO.
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ančice molim te pročitaj ovdje i ovdje kako pripremam tekuće gnojivo. U dva malo veća posta sam objasnio kako pripremim gnojivo. Na ovaj način koji ti pitaš ja ne gnojim,(prvo granulat otopim) ali ako bi se odlučio za taj tvoj sistem uzeo bi pola jušne žlice na 10 litara vode. Mislim da bi to bilo u redu.
Kržljave biljke nemam, ali isto tako mi nisu sve kao ove koje objavim, to je činjenica. Dogodi mi se da zbog moga neznanja koja propadne. Ništa zato. Imam veliki kompost za reciklažu. Evo pokazati ću vam još jednu svoju teglu visećih fuksija. U sredini tegle je rasla plava fuksija. Ove dvije crvene fuksije koje rastu sa strane su ju doslovno ugušile. Usprkos tome što sam crvenima povremeno odrezao bočne grane. Plava fuksija je završila na kompostu. Škola za ubuduće, u istu teglu je bolje saditi fuksije iste vrste ili one fuksije koje imaju ravnomjernu rast. ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1334 |
Vau, volim fuksije.
Ove su pre, prekrasne!
|
|
![]() |
|
AAnčica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
Hvala Pinuse probat ću i to pa da vidim kakve će biti biljke za neko vrijeme.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Nona, možda bi im odgovaralo malo više svijetla ?
Dobitna kombinacija kod Fuksija glasi: puno svijetla, može i direktno dopodnevno sunce, dosta vlage i dobra prihrana. ![]() Ove Fuksije sam sredinom travnja pincirao. Dali je to bilo u redu prosudite sami. |
|
![]() |
|
![]() Fuksija "fanfare" voli jutarnje sunce, vlažno tlo i uravnoteženo gnojivo se mikro elementima. ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kakva lepotica...bas uziva kod tebe!
Jesi li je ti to i po liscu zalivao ili ju je kisa okupala? |
|
![]() |
|
Zadnjih 10 tak dana je kod nas bilo vruče, temperature od 32 – 35 C. Fuksije sam svaki dan špricao i hladio sa vodom. Ovoj sa zadnje slike Fuksiji fanfare je to naročito odgovaralo. To je za nju a čini mi se i za sve ostale fuksije dobitna kombinacija. Toplota i visoka vlaga, naprosto su bujale.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Nekoliko mojih fuksija:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jadranka4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Makk ljepše nisam vidjela
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
WOW ove su prelijepe
![]() ![]() ![]() Tako su ne običnih boja ,prava rijetkost tj .nisam ih još vidjela za kupiti inače bi bile moje
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Bas sam vas sve to htjela pitat, gdje nabavljate svoje mladice fuksija i kada?
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
[QUOTE=makk]Nekoliko mojih fuksija:
![]() ![]() Ove su mi san snova..... ![]() kad bi se moglo nekako doći do pelcerčića.... ![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
slazem se d.i.n.a predivne su pogotovo ova zadnja blijedo roza, izmisljena je, a pelceri nadam se da ce nam neko moci pomoc oko toga :)
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
makk, d.i.n.a, predivne su
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |