Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 58> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepog cvijeća u gorskom vrtu!
Vjerujem da je tvom cvijeću ljepše preko ljeta jer ima više vlage (barem preko noći)
Ova slika mi je nekak posebna! Ovakav penstemon je meni odavno ocvjetao!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Predivno- viđeno i u živo .
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pravo osvježenje je prošetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Preljepo cvijeće, a kokotići su mi posebno lijepi!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Raznoliko i predivno
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Jagoda - nažalost ništa od sjemena jer sam podrezala mak prije tvog posta. Vidjet ću ima li šanse iskopati mladicu... OTOK, gospina trava, blue sky, antun 007, Anaida, mali kaktus, Monny, smrcko, bergenia, moon, FLORAMYE, mary, tikvić, Štefica - hvala vam svima na posjeti Triša - nisam ni sumnjala koja boja će se tebi najviše svidjeti Antonija - svi mi poželimo ono što nemamo, tako da bi i ja rado malo do tvoje županije BLANKA - tebi jedinoj ![]() ![]() ![]() Odoh poslikati biljčice.... |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Eto me sa ovotjednim slikama - fuksija ![]() - hosta ![]() - Heuchera Americana Palace Purple (koraljna zvončika) ![]() - jelenjak (preneseno iz prirode u moj vrt) ![]() - lavanda ![]() Nastavljam.... |
|
![]() |
|
- delphinium Belladona Ballklei (kokotić) predivne boje (po mojem i Trišinom ukusu) ![]() - delphinium u društvu sa achilleom ptarmicom ![]() - achillea ptarmica (sama se rasijava) ![]() - Lysimachia Punctata Alexander (protivak) ![]() - Lysimachia Punctata (nisam je kupila a ne znam od kud je stigla - možda je od Free?!) ![]() Nastavljam... |
|
![]() |
|
- Erigeron speciosus Azurfee (hudoljetnica) ![]() - Erigeron speciosus 'Rosa Juwel' (hudoljetnica) ![]() - Korjenčice...mislim da je ovo mak iz sjemena što si mi ti dala. Da mi je znati hoće li se sam rasijati????? ![]() - mislim da je to zjevalica. Kupila sam je ove godine na sajmu. O ovoj biljci ništa ne znam (vidjet ću hoće li prezimiti) ![]() - Leucanthemum maximum Christine Hagemann (ivančica) - već treću godinu prezimljuje kod mene ![]() - ovaj ljiljan ste već vidjeli ali dok je bio manje rascvjetan ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj post mogu nazvati: u kamenjaru
- još uvijek cvatu maćuhice, krvavac, alpski zvjezdan ... a noćurak je nedavno procvao ![]() ![]() - Oenothera missouriensis noćurak ![]() - ostić ![]() |
|
![]() |
|
- za sada cvatu dvije ruže: ![]() ![]() - Anthemis 'Dwarf Form' (jarmen) ![]() - Anthemis 'Sauce Hollandaise (jarmen) ![]() - i za kraj dvije "šarene" slike ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kamenjar ti se jako lijepo razrastao,imaš u njemu lako lijepo cvijeće,ovaj put glasam za jarmen,žuti i bijeli
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Baš lijepo, malo sam si obnovila baterije, za novi radni tjedan!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo mi je bilo šeteti tvojim vrtom , lijepo je cvijeće ali i to mi je lijepo i korisno što pišeš ime pored biljaka pa usput nešto naučim. Ja sam negdje pročitala da ahilea nema sjeme da je sterilna i da se nekim podzemnim korjenjem širi. Jesi li ti vidjela sjeme? Kod moje nisam opazila sjeme.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Koliko raznolikosti a ljeto je tek pocelo . . . divne njezne boje a mak je divota od njeznosti oblika i boje . . .
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Oduševio me mak ,fuksiju obožavam ,a za ivančice neznam jesu li iste
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
e baš sam uživala u šetnji tvojim vrtok koje šarenilo i sve ljepše od ljepšeg
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |