Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fuksija - Fuchsia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Fuksija - Fuchsia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 35>
Korisnik
Poruka
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2011 u 11:49
Pinus,opet lijepota od fuksija opčinjava sve nas koji volimo cvjeće,što drugo reči nego da si Ti pravo od Boga dan za uzgoj cvjeća,da si liječnik ljudi bi bili besmrtni jer si uistinu perfekcionist.smile99
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2011 u 20:20

Djevojke hvala vam na lijepim pohvalama. Otkriti ću vam jednu tajnu. Ja vam slikam samo one svoje ljepše biljke, nisu sve takve kao ove na slikama.

Jedna od mojih fuksija sa kojom sam zadovoljan je ova stablašica. Englezi bi joj rekli četvrtinski standard. Za veći dio njene ljepote je krivac genetika, a za manji dio moja malenkost.
Na vrh
AAnčica View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 55
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AAnčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 15:09
Svaka čast Pinuse Smile. Koju god sliku staviš sve ti je prekrasno hajde sad ljepo podjeli jednu tajnu sa mnom. Koliko NPK na 10 l vode?  
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 17:03
Pinus,nemoj sad reči da imaš negdje skrivene i kržljave biljke,znam da nije tako sve su Ti biljke prekrasne ,svaka na svoj način ,jednostavno imaš usebi tu crtu kako biljčicama udovoljiti,i nemoj biti skroman ,sve Ti je PREKRASNO.smile106
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 19:44
Ančice molim te pročitaj ovdje i ovdje kako pripremam tekuće gnojivo. U dva malo veća posta sam objasnio kako pripremim gnojivo. Na ovaj način koji ti pitaš ja ne gnojim,(prvo granulat otopim) ali ako bi se odlučio za taj tvoj sistem uzeo bi pola jušne žlice na 10 litara vode. Mislim da bi to bilo u redu.

Kržljave biljke nemam, ali isto tako mi nisu sve kao ove koje objavim, to je činjenica. Dogodi mi se da zbog moga neznanja koja propadne. Ništa zato. Imam veliki kompost za reciklažu.

Evo pokazati ću vam još jednu svoju teglu visećih fuksija. U sredini tegle je rasla plava fuksija. Ove dvije crvene fuksije koje rastu sa strane su ju doslovno ugušile. Usprkos tome što sam crvenima povremeno odrezao bočne grane. Plava fuksija je završila na kompostu. Škola za ubuduće, u istu teglu je bolje saditi fuksije iste vrste ili one fuksije koje imaju ravnomjernu rast.

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1334
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 21:31
Vau, volim fuksije.
Ove su pre, prekrasne!
Na vrh
AAnčica View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 55
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AAnčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 22:57
Hvala Pinuse probat ću i to pa da vidim kakve će biti biljke za neko vrijeme.         smile219
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 10:49
evo mojih malo su zakasnile sa cvjetanjem jer sam proljetos sve duže vrhove odrezala ispelcala i dijelila tako da je odgođeno cvjetanje 
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 13:42
Nona, možda bi im odgovaralo malo više svijetla ?

Dobitna kombinacija kod Fuksija glasi: puno svijetla, može i direktno dopodnevno sunce, dosta vlage i dobra prihrana.

Ove Fuksije sam sredinom travnja pincirao. Dali je to bilo u redu prosudite sami.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2011 u 10:02

Fuksija "fanfare" voli jutarnje sunce, vlažno tlo i uravnoteženo gnojivo se mikro elementima.

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 01:30
Kakva lepotica...bas uziva kod tebe!

Jesi li je ti to i po liscu zalivao ili ju je kisa okupala?
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 11:06
Zadnjih 10 tak dana je kod nas bilo vruče, temperature od 32 – 35 C. Fuksije sam svaki dan špricao i hladio sa vodom. Ovoj sa zadnje slike Fuksiji fanfare je to naročito odgovaralo. To je za nju a čini mi se i za sve ostale fuksije dobitna kombinacija. Toplota i visoka vlaga, naprosto su bujale.
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 21:09
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2011 u 23:37
Nekoliko mojih fuksija:

(")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
jadranka4 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 437
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jadranka4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 21:06
Makk ljepše nisam vidjelasmile141! Ja imam nekoliko istih, nisu tako lijepe.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 22:18
WOW  ove su prelijepe

Tako su ne običnih boja ,prava rijetkost tj .nisam ih još vidjela za kupiti inače bi bile moje Wink

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 13:09
Bas sam vas sve to htjela pitat, gdje nabavljate svoje mladice fuksija i kada?
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 10:10
[QUOTE=makk]Nekoliko mojih fuksija:

Ove su mi san snova..... smile93
kad bi se moglo nekako doći do pelcerčića....Big%20smile
Tena 28.3.2010
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 11:35
slazem se d.i.n.a predivne su pogotovo ova zadnja blijedo roza, izmisljena je, a pelceri nadam se da ce nam neko moci pomoc oko toga :)

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 09:53
makk, d.i.n.a, predivne suClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.