Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 294295296297298 370> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cikasica kao i sve ostalo predivno, žuta cvjeta da neće i moja od tebe draga inače super tjera bilo bi super.....
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
A moja cikasica već drugu godinu nije dobila niti jedan list ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana sada si m e bacila u razmišljanje...tvoja 23, a moja niti jedan. Zaljevam je ali sam očito negdje "falila".
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A valjda pjeva cikasicama, pa zato imaju toliko listova, a na forumu je nema.
Lantana, kako ćemo te natjerati da se češće javljaš? Je li Roko stigao? |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
žuta penjačica već cvijeta!!!
možda i njoj pjeva kao i cikasici! predivno ti je sve! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
što reći samo
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
...ljudi dragi,to je raj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Fascinirana sam ljepotom tvojeg cvijeca ! Fenomenalno !
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Gušt je svratit u tvoj vrt pa sam i ja tako jutros da popravim raspoloženje
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lantane su prelijepe a i ostalo.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Cikasica ,lantane ,lavanda -koja ljepota
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drage moje evo me napokon. Imali smo 10 kongresa u zadnjih mjesec dana, a zadnji i najveći bio je Kongres forenzičara iz cijeloga svijeta. Naradili smo se pošteno, u međuvremenu su nam smjenili direktora i sad smo dobili dva nova i opet sve iz početka
![]() Kuća puna gostiju, ali tu sam imala barem malo sreće sve su neke duge ture od 10 do 14 dana, a imam i jednu curu koja mi pomaže kad su odlasci. Roko još nije došao, ali nadam se slijedeći tjedan, jedva čekam. Mislite da im ja pjevam, ma ja sam vam jedna od onih rijetkih na Braču koja nezna pjevati, ali ima zato pričam, kad ih ne stignem zaliti onda im kažem da mi je gužva i da jednostavno ne stignem, nako toga cvijeće živne ![]() Slikala sam nešto ovih dana i sjetila se svih vas, pogotovu onih čije cvijeće ovih dana cvjeta u mom vrtu. Hortin balončić neumorno cvate ![]() i ovaj predivan cvjetić - kako se zove ![]() ![]() Nihin ljepotan - grčki oleandar Niho danas sam slagala robu za sušit i sjetila se kako smo slagali prošle godine ![]() ![]() ![]() Flavijin agapanthus koji je trebao biti bijeli, a ja mu kažem kako si Falavia poplavila ![]() ![]() ![]() ![]() A ovom clerodendrumu se Flavia jako veselim, već je formiran kao malo stabalce ![]() Misty tvojoj hosti je kod mene vruće jako, moram joj naći neko drugo mjesto ![]() Ima toga još što nisam ni stigla slikati kao Hoyinu hoyu, ovu godinu je imala 5 cvjetova, mirisao je cijeli stan. Evo još malo cvijeće i Panoramik slika kao kaže naša Korijenko Gaura ![]() Crvena lantana ![]() Žuto-bijela ![]() ![]() Donji vrt ![]() ![]() Tu sad lijepo uživaju gosti, došli su na tri dana, a ostat će 14 dana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tecoma ![]() Na srednjem nivou i cvjetnom zidu je prava džungla, morala sam rezati drastično ![]() Bršljan podivljao ![]() Budleja i lantana ![]() Lonciera drugi put cvate ![]() Žuta i pasiflora ![]() ![]() U kamenjaru najljepše gilardie ![]() ima i divljeg ![]() Sedumi ![]() Luk ukrasni ![]() Verbena ![]() Aloe ![]() ![]() ![]() I onda se popnemo na najgornji vrt, tamo cvatu ruže, bugenvilie i ukrasni grmovi Nova bugenvilia iz reznice cvate tamno crveno ![]() Crvenolisna žutika i žuta koja se popela sve do gornjeg nivoa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I za kraj malo panorame s pogledom na more ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Lantana,tvoj vrt je Božji blagoslov za oči....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 294295296297298 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |