Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
Monn,Nataly,Baka,Gioiaa,Lovro,Olja,Dada,Mari,Mony,Vilimač svima od reda šaljem
|
![]() |
|
Još nisam naučila kako da stavim pod jedan odgovor više ludi, valjda će i to s vremenom sada sam u prvom razredu pa vi malo progledejte kroz prste
![]() |
|
![]() |
|
Bromelija drago mi je da si me našla na ovim stranicama a
još me više vesele lijepa sjećanja. ![]() Gospina travo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Milice da jako me vesele ibaš su mi simpa osobito što se slobodno ponašaju baš kao doma a vidjela sam da je to tako i tvome vrtu
u tvome vrtu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hana sjeme lana sam nabavila u bauhausu i to sam kupila jednu vrećicu koja je bila za kamenjarke mješano sijeme tu je bilo svega imogu ti reći da je niklo valjda svako sijeme bilo je nekih desetak vrsta i to sve trajnice ili dvogodišnje koje se same siju.Što se tiče lana počeo je cvasti skupa s potočnicama mogu ti reći da još cvate ja sam ga u jesen ošišala da bi mi na proljeće bijo malo gušći nadam se da će mi još dugo trajatijer mi se jako sviđa ta njegova modra boja
![]() |
|
![]() |
|
Odakle da krenem ,nisam stigla odgovoriti na upite i posjete,naj mlađi sin je imao krizmu ijedna kćer maturu pa je ovo vrijeme za vrt moralo pričekati.
a sada da svima zahvalim |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kod tebe je lijepo u svako doba dana.... plavo cvijeće ti je mrak!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ja bas kao i maleni jezic u nocnoj setnji tvojim carstvom koje je predivno i danju i nocu ;)
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vidim da imaš ogroman hibiskus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Toliko cvijeća imaš, da sam zaboravila što sam sve vidjela, a teško je to i nabrojati...jako lijepo, baš sam uživala i sigurna sam da ću ponovo doći u tvoj vrt.
P.S Ja sam iz jednog grada pokraj Save, vezana sam za tu rijeku, pa mi je bio izazov pogledati jedan vrt pokraj Save... ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Divno ti je sve, a jezica kad sam videla....rastopila sam se od miline...
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...pokraj Save, breze male, tvoje oči vesele...ove noći čudno sjaje, mene više ne vole.......
Mislim da nikad nisam bila bliže Savi, nego danas, šetajući tvojim carstvom, al me samo ime Sava, bacilo u neku nostalgiju i sjetu za starim dobrim vremenima, školu, stare prijatelje i...Plavi orkestar!!!! Malo sam si odvrtela film unatrag, i sad je opet sve ok!!! Ruže su ti zakon, kao i sve ono plavetnilo i ruuuuužeeee!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja potpisujem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prekrasno, teško je nešto izdvojiti. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Neznam kako mi je promakao tvoj vrt da ga još do sada nisam obišla ali je zato užitak bio veći vidjeti sve odjednom....
oduševljena sam viđenim posebno ružama, begonijama, delphinijumima, ljiljanima ma sve me oduševilo...još kad sam vidjela konje vratila su se neka sjetna sječanja na moga vranca kojeg smo nažalost morali prodati....nije mi čudno da i ježić ovdje traži svoj mirni kutak....predivno ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |