Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj i njegov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj i njegov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 137>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 23:00
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Jeli ta datura novoposađena ili je od prije, prošle godine ?

ma tu je već godinama, samo ne znam jel iz sjemena ili iz korjena, primijetila sam da korijen ostane čitav preko zime i opet tjera iz njega, a možda se i zasijala
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 23:02
baka juka je kao u PrimorjuBig%20smile to me čini sretnom, a kresnica na coklu celu noć bleščismile203
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 12:58
o pa tebi će trebat kombajn za tu silnu pšenicu Wink kod mene pio dvorištu nikao kukuruz
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 15:23

lijepo, lijepo... ruže su predivne, no juka je ta koja trenutno kraljuje u tvom vrtu!ClapClapClapClap

"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 21:33
enrikova nona, baš si me nasmijala s primjebom za pšenicu,
..ove godine nemam ni trećinu cvijeća u vrtu u odnosu na prošlu, a eto, ponešto cvjeta što prije nije, kao juka naprimjer..
vrtni sljez koji se sam zasijao

jedu ga neke mušice, a dobro ne vidi se iz avionaLOL

pa onaj ljekoviti

ovo je iz kartice gdje je pisalo "šumsko cvijeće"

scaevola, lepeza, ipak presađena u vrt

nježne boje

i malo fine crvene

olijander, crveni počeo cvasti

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2011 u 22:38
Ovo je posebno lijepa boja oleandera. Moj crveni je više tamniji, kao trula višnja ali još ne cvjeta.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 12:55
Jagode, jagode... jagode!!!! Obožavam ih!

Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 22:29
oleander je krasan....a i ostalo....smile73
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 22:38
sazorila moja božićna pšenica

oleander crveni prvo procvjetao

pa bijeli

a ja u sredini

neki cvjetak, različak valjda

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 22:41
Ja sam malo prošetala tvojim lijepim vrtom,divila se
oleaderima,hortenziji,probala jednu jagodicu i malo se odmorila na stolici koju si ostavila u vrtu.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 22:49
ovo žuto je šeboj opet dva cvijetića otvorio

graničica

hosta

dragoljub narančasti i žuti

fizalis ima lampione

lepeza (scaevola)

heba i neki plavi cvjetak

susjedova mačka

prijatelj Dren

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 22:54
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Ja sam malo prošetala tvojim lijepim vrtom,divila se
oleaderima,hortenziji,probala jednu jagodicu i malo se odmorila na stolici koju si ostavila u vrtu.

a ja sam otišla po osvježenje, vrati seLOL

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 23:04
Evo me,vratila sam se,baš mi je trebalo osvježanje poslije ovog vrućeg dana.WinkTongue
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 05:56
Draga kod tebe uvijek šareno, pomalo "divlje" (kao kod mene Wink) i nadasve raskošno! A ponešto me i začudilo, kako ti oleandri izdrže ovdašnje zime???  Silno ih volim, podsjećaju me na moju Dalmaciju, ali nikad mi nije palo na pamet da bi ovdje mogli uspijevati?! Shocked
Time is something you can never get back..
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 09:00
Ahoj, ahoj Moslavačka curo, Prigorske krvi!

Izvrsno ti to radiš. Sve 5!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 10:59
divno Mari
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 16:41
evo još nekoliko slika iz moje džungle

cimbalaria murallis svuda se širi, po rubovima stepenica, po zidu, a i na drveće se penje

kao i ova fragaria indica, počela se i na živicu hvatat, moram ju malo suzbiti

ovaj Grčki karanfil sporo raste, antonija ima ga kod Natali u cvatu

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 16:46
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Draga kod tebe uvijek šareno, pomalo "divlje" (kao kod mene Wink) i nadasve raskošno! A ponešto me i začudilo, kako ti oleandri izdrže ovdašnje zime???  Silno ih volim, podsjećaju me na moju Dalmaciju, ali nikad mi nije palo na pamet da bi ovdje mogli uspijevati?! Shocked

odgovorit ću: u mojem kraju to je jako popularna grmolika biljka, još dok sam bila dijete, mnoge susjede su imale u loncima posađene olijandere (tako se ovdje naziva) zimi su ih spremale u zaštićen prostor..moja rodna kuća ima zatvoren "haustor" pa je mama u njemu čuvala cvijeće
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 19:13
krasno cvijeće, i ti i maca i psić, a jagode - malo sam probalaClap
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2011 u 20:17
I ja sam uživala kod tebe u vrtu, cvijeće ti je lijepo, ruže posebno ali mene je najviše oduševila ova slika.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 137>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,141 sekundi.